onsdag 3 feb 2016 - Ansager
Whiskysmagning i Smagsgalleriet
Gratis smagsprøver af månedens whisky fredag den 5. februar

Smagsgalleriet afholder whiskysmagning den første fredag i hver måned kl. 19.30. I whiskybaren er der gratis smagsprøver, og der kan købes øl og vin. Kaffen er gratis, og der er også lidt spiseligt.

Smagsgalleriet

Månedens whisky

The Naked Grouse

Normal pris 275,- nu 250,-

The Naked Grouse har en flot gyldenbrun farve med nuancer af kobber. Aromaerne er runde og lette med tydelige hint af sherry. Paletten er flot balanceret med noter af rosiner og tørret frugt samt strejf af mørk chokolade og hint af citrus.

The Famous Grouse udvider familien med den nye eksklusive blended whisky The Naked Grouse. Det nye familiemedlem har allerede fået stor international opmærksomhed, da The Naked Grouse er blevet tildelt guldmedalje i den anerkendte skotske konkurrence Field Whisky Challange.

The Naked Grouse er udelukkende lagret i sherryfade, og den blendede whisky får sin flotte balance fra to af verdens mest berømte single malts; Highland Park og The Macallan. Forskellen på The Famous Grouse og The Naked Grouse skal primært findes i lagringen på sherryfade, som giver større sødme og blødere smag.

OPRINDELSE: Skotland

SMAG: Paletten er flot balanceret med noter af rosiner og tørret frugt samt strejf af mørk chokolade og hint af citrus.

FARVE: Farven er flot gyldenbrun med nuancer af kobber.

DUFT: Aromaerne er runde og lette med tydelige hint af sherry.

SERVERES TIL: Nydes bedst ren, med enkelte dråber vand eller afkølet.

ALKOHOL: 40%.

STØRRELSE: 70 cl.

SPIRITUS: Whisky Blended.

vist 562 gange