tirsdag 5 jan 2016 - Tistrup
Artist Talk i Janus Bygningen
Maleri af Margit Enggaard Poulsen
Maleri af Margit Enggaard Poulsen Foto: Pressefoto
Mød kunstnerne bag den aktuelle udstilling "Momentum"

Fredag den 15. januar er der mulighed for at få en personlig introduktion til udstillingen "Momentum" i Janus Bygningen. 4 af de deltagende kunstnere står for en Artist Talk kl. 17.

MOMENTUM er arrangeret af Billedkunstnernes Forbunds lokalafdelinger i Vestjylland, Sønderjylland og Kolding. Det drejer sig om en omfattende udstilling med 259 værker af 34 kunstnere.

LISE FRØLUND deltager på udstillingen med et vævet billedtæppe i papir, viskose og hør. En mindre opstilling kaldet forgængelighed, samt ”Fold dit tæppe” en vævet skulptur som ligger på gulvet.

VIBEKE JERICHAU er den kunstner med flest værker på udstillingen, som dukker op flere steder i ophængningen. Det drejer sig hovedsageligt om flerfarvet photogravure.

MARGIT ENGGAARD POULSEN er maler og deltager med 3 værker, malerierne ”Primavera, Luca”, ”Op til Alaska - Stjernenat” og ”Spor – Stjernenat”.

VIVI LINNEMANN udstiller skulpturer i bl.a. acrylplast og kobbertråd. Hun er optaget af kunst i det offentlige rum og arbejder både i Danmark og Schweiz.

Pressemeddelelse, Janus Bygningen

OBS: Det starter kl. 17

Artist Talk fredag den 15. januar starter uden for normal åbningstid, nemlig kl. 17.

Entre: 50 kr. inklusiv en forfriskning. Medlemmer af BKF og Janusforeningen: 25 kr. Tilmelding senest 13. januar kl. 16.

vist 480 gange