søndag 14 jun 2015 - Ansager
Børn oplever jagt på nært hold
Arrangement for naturglade børn ved Ansager flugtskydningsbane
Arrangement for naturglade børn ved Ansager flugtskydningsbane
Lørdag den 30. og søndag den 31. maj holdt vi arrangement for naturglade børn omkring Ansager flugtskydningsbane

Det var igen en stor succes, da ikke færre end 39 børn mødte op i aldersklassen fra 2. klasse til og med 7. klasse.

Efter at børnene var blevet indkvarteret i forskellige hytter, begyndte de forskellige aktiviteter.

I år havde vi lavet rigtige jagtstier inde i skoven, hvor børnene skulle finde figurer af forskellige dyr, som vi havde stillet op. Der var så muligt at skyde på dyrene både med rigtig flitsbue og med luftbøsse. Før jagtstien var der opstillet baner, hvor børnene kunne øve sig på flitsbue og luftbøsse.

Lørdag aften var der så igen 20-25 jægere, der mødte op for at tage børnene med på bukkejagt. Og igen i år var vi så heldige, at der blev nedlagt en buk, som Jørgen Ingemann skød. Niels Kristian Vind "brækkede bukken", så børnene kunne se, hvordan dette skulle gøres rigtigt.

Søndag fortsatte aktiviteterne, hvor bla, børnene fik lov til at hjælpe Ingolf Knudsen med at rense 40- 50 ørreder, som Henry Bertelsen venligst havde sponseret. Det var en fornøjelse, at se hvor mange børn, der havde mod på at gøre fiskene rene, og spise dem, efter Karsten Holm havde røget dem.

Søndag formiddag kunne de større børn afprøve deres kundskaber i flugtskydning med haglbøsse.

Det blev en rigtig god weekend, hvor vejret var med os, og vi var forskånet for uheld af enhver art. En stor tak for kagebagerne, og samtlige der var med til at hjælpe os på den ene og anden måde. Uden jeres hjælp kunne dette arrangement ikke lade sig gøre.

Ansager jagtforenings aktivitetsudvalg

vist 784 gange