fredag 8 maj 2015 - Ansager
Røde lamper i Mariehaven
Den store udendørsscene i Mariehaven
Den store udendørsscene i Mariehaven Foto: Pressefoto
Der er tryk på billetsalget i Ansager, hvor Sommersang i Mariehaven-koncerterne allerede trækker fulde huse til to af sommerens fem arrangementer.

Sommersang i Mariehaven afvikles i 2015 for syvende sæson i træk, og der er igen i år linet op til fem forrygende arrangementer – alle med musik lige fra middag og til aften. Som noget nyt har Helge Engelbrecht lokket et par internationale superstjerner til at besøge Mariehaven i Ansager, og det har været med til at øge interessen, for den røde ”udsolgt”-lampe er allerede tændt til to af arrangementerne.

- Det tyder på, at vi sætter nye rekorder på billetsalget i år, og det har selvfølgelig hjulpet på tingene, at vi kan byde velkommen til så store navne som Johnny Logan og Runrig-forsangeren Bruce Guthro i Mariehaven. Det er et ekstra krydderi på det i forvejen store program, og med få uger til premieren den 25. maj er der da også begyndt at lette en sommerfugl eller to i maverne på os, fortæller Helge Engelbrecht.

Ud over de internationale superstjerner Logan og Guthro byder sommerens program i Mariehaven på navne som Birthe Kjær, Maria Lucia, Jacob Haugaard, Ann-Mette Elten, Anne Dorte Michelsen, Keld, Hilda og Annette Heick, Tørfisk, Kristian Lilholt, Peter Belli, Tamra Rosanes og Simone blandt mange, mange flere. Hele herligheden bliver som vanligt bundet sammen af Sommersang i Mariehavens 11-mands husorkester, Neighbours & Friends, der ud over egne populære numre assisterer gæstesolisterne på bedste vis.

Både den første og tredje ud af fem omgange Sommersang i Mariehaven er allerede udsolgt (25. maj og 5. juli), og der er tryk på billetprinteren i Ansager til de øvrige tre musikalske festdage – 14. juni, 26. juli og 16. august.

- Vi har rigtig travlt, og vi må på det kraftigste opfordre til, at folk kommer til tasterne og får sikret sig en billet – før eller sammen med deres nabo. Det bliver en helt fantastisk sæson i Mariehaven, lover Helge Engelbrecht.

10.000 gæster til Ansager

Arrangementerne optages og sendes som vanligt efterfølgende i fjernsynet på dk4, og gennem årene har Sommersang i Mariehaven haft over 10 millioner seere. På årsbasis kommer der på den gode side af 10.000 gæster til de musikalske arrangementer i Mariehaven, som efterhånden har udviklet sig til et musikalsk fyrtårn i det sydvestjyske – men som trækker besøgende fra hele landet.

Pressemeddelelse

vist 1086 gange