lørdag 11 apr 2015 - Ansager
Endnu en stjerne til Mariehaven
Bruce Guthro's optræder i Mariehaven i Ansager den 14. juni 2015
Bruce Guthro's optræder i Mariehaven i Ansager den 14. juni 2015 Foto: Pressefoto
De mange gæster i Mariehaven kan se frem til endnu et stort navn fra den internationale musikscene, når Bruce Guthro lægger vejen forbi Ansager til Sommersang i Mariehaven den 14. juni.

I næste måned går det løs med en ny sæson af Sommersang i Mariehaven, og til begge de to første arrangementer bliver der internationalt islæt på den flotte scene i Ansager. Til sæsonpremieren den 25. maj kommer ”Mr. Eurovision” Johnny Logan, og nu er det så også faldet på plads, at selveste Bruce Guthro kommer til Sommersang i Mariehaven den 14. juni.

- Jeg har fulgt Bruce Guthro i mange år og har altid syntes, at han var fuldstændig fantastisk. Både som frontmand i Runrig og som soloartist, og vi ser enormt meget frem til at præsentere ham på scenen i Mariehaven. Det bliver en kæmpestor oplevelse at høre ham – og ikke mindst at spille sammen med ham. Med på scenen i Mariehaven er også to af hans suveræne musikere fra det irske, nemlig violinisten Roisin Ryan og sækkepibespilleren Matt Bashford, så det bliver rigtig godt. Johnny Logan den 25. maj og Bruce Guthro den 14. juni er de første internationale artister, vi har kunnet præsentere i Mariehaven, og det er ingen hemmelighed, at vi er både stolte over og glade for at kunne give vores gæster så store oplevelser, siger Helge Engelbrecht fra Mariehaven.

Også Bruce Guthro, den canadiske sanger med den store stemme, ser frem til at besøge Mariehaven.

- Jeg glæder mig helt enormt til at spille på en forhåbentlig rigtig dejlig sommerdag til Sommersang i Mariehaven, og jeg håber rigtig meget, at vi ses. Vi lover at give et powerfuldt keltisk repertoire under den danske sommerhimmel, siger Bruce Guthro, der kunne melde fuldt hus til flere danske koncerter i 2014.

Syvende sæson

Sommersang i Mariehaven afvikles i 2015 for syvende sæson i træk, og der er linet op til fem forrygende arrangementer i år – alle med musik lige fra middag og til aften. Arrangementerne optages og sendes som vanligt efterfølgende i fjernsynet, og gennem årene har Sommersang i Mariehaven haft over 10 millioner seere. På årsbasis kommer der på den gode side af 10.000 gæster til de musikalske arrangementer i Mariehaven.

Ud over Bruce Guthro byder programmet den 14. juni på Ann-Mette Elten, Per Nielsen, Venter på far, Swing Sisters, Anne Dorte Michelsen, Jensen, Bugge og Højrup, Dagmar Sekstetten, Brdr. Berg, Big Band Ribe, Den grimmeste mand i byen, Jens Jeppesen Trio og Maries Festival Band, mens Helge Engelbrecht og Neighbours & Friends som altid er klar til at binde det hele sammen med egne numre. Prisen for hele herligheden er kun 525,- kroner.

Mariehaven, pressemeddelelse

Bruce Guthro fakta:

53-årige Bruce Guthro er født og opvokset i Cape Breton og bor i dag i Halifax – begge steder finder man i den østcanadiske provins Nova Scotia. Bruce Guthro er en troubadour med talent inden for både sang og historiefortælling, og meget af Guthros succes skyldes hans helt unikke evne til at nå ud til publikums hjerter. Hans sange krydser grænserne mellem pop, folk og jazz. Siden 1998 har han været forsanger i det skotske band Runrig sideløbende med sin solokarriere.

Mariehaven

Se mere info på www.mariehaven.dk, hvor der også kan købes billetter til arrangementerne. Bemærk dog, at Sommersang i Mariehaven den 5. juli allerede er udsolgt.

vist 1121 gange