onsdag 4 mar 2015 - Årre
Informationsmesse i Plan, kultur og teknik
Direktør Bent Peter Larsen og bibliotekschef Karsten Rimmer Larsen i ringen
Direktør Bent Peter Larsen og bibliotekschef Karsten Rimmer Larsen i ringen Foto: Pressefoto
Boksebrag, flæskesværd og fagligt netværk var på plakaten, da Plan, kultur og tekniks forskellige afdelinger havde sat hinanden stævne i Årre.

Varde Bibliotek havde medbragt en flot boksering til informationsmesse i Årre. Messen samlede alle afdelinger under Plan, kultur og teknik, hvilket blandt andet vil sige Beredskabet, Biblioteket samt en række andre afdelinger indenfor plan, miljø og erhverv.

Bokseringen fra Varde Bibliotek dannede rammen for et møde i sværvægtsklassen, da de to bibliotekarer Hanne Hestbech og Jesper Nielsen mødtes til en dyst på viden og evnen til at søge information.
Inden messen blev skudt i gang, bød direktør Bent Peter Larsen velkommen til de ansatte.

"Selvom vi alle er en del af Plan, kultur og teknik, så sidder vi forskellige steder og arbejder med forskellige områder. For at sikre, at vi kender hinanden på tværs, afholder vi en gang om året disse informationsmesser. De skaber sammenhæng på tværs af vores fagligheder og letter samarbejdet i hverdagen", siger Bent Peter Larsen.

Varde Bibliotek har netop fået ny bibliotekschef, Karsten Rimmer Larsen, der benyttede muligheder for at lære organisationen bedre at kende.

"Informationsmessen ligger helt optimalt for mig, så jeg greb selvfølgelig muligheden for at lære flere af mine nye kollegaer i Plan, kultur og teknik at kende", siger Karsten Rimmer Larsen.

Pressemeddelelse

vist 447 gange