søndag 1 mar 2015 - Ansager
AIF: SPRINGNAT
Ansager idrætsforening holder Springnat på Ansager skole
Ansager idrætsforening holder Springnat på Ansager skole Foto: Johnny Enghave
40 børn og 13 voksne har igen i år haft ”SPRINGNAT” på Ansager Skole

Fredag den 27. februar kl. 19 væltede det ind med børn, soveposer, luftmadrasser, bamser mm. Alle glædede sig til årets springaften og nat.

I løbet af aftenen blev der leget, danset, sprunget i trampolin og på air-track. Flødebolleræs og mørkebane i gymnastiksalen er nogle af de faste traditioner. Musikken kørte og alle var i fuld gang. I pauserne hyggede vi med frugt, pølsehorn, saft, fredagssnolder, boller og kage. Hvis larmen blev for meget, kunne børnene også trække sig tilbage og få læst historier højt.

Klokken 02.00 gik de sidste til ro og alle var klar til morgenmad klokken 08.00 og efterfølgende morgengymnastik med Louise og Camilla.

Lederne fra Ansager If’s gymnastikafdeling siger tak for denne gang og mon ikke vi kommer igen til næste år. - En stor tak til Ansager Skole og Jesper ”pedel” for godt samarbejde!

SIDDER DU DERHJEMME OG TÆNKER: ”Jeg kunne da godt lige tænke mig at hjælpe til i gymnastikafdelingen” og du har måske også lidt erfaring med gymnastik/børn! Måske er du frisk hjemvendt fra efterskole og vil gerne bruge alt det du har lært der - Så kontakt formand Lone Eskerod på 26154524.

Vores gymnastikopvisning i Skovlund-Ansager Hallen lørdag den 21. marts kl. 14.00 er selvfølgelig også et besøg værd. Vi glæder os til at se dig!!

Lene Uldbæk, leder på Mix-it 1

Fakta

Deltagere er børn fra de 2 hold: Mix-it 1 og 2 henholdsvis 0.kl.-5.kl.

vist 788 gange