torsdag 1 feb 2024 - Ansager
Gymnastikopvisning i hallen 2024
Unge gymnaster imponerer med spring og dans - Kom til en hyggelig eftermiddag i hallen og oplev talentet!
Unge gymnaster imponerer med spring og dans - Kom til en hyggelig eftermiddag i hallen og oplev talentet! Foto: Karsten Madsen
AIF inviterer til gymnastikopvisning lørdag den 23. marts 2024 kl. 14.30 i Skovlund-Ansager Hallen

Kom op i Skovlund-Ansager Hallen lørdag den 23. marts 2024 kl. 14.30 til årets gymnastikopvisning. Dørene åbnes kl. 13.30. Gymnasterne vil være klar med et forrygende show.

Eftermiddagen vil byde på 6 lokale hold. Vi vil i år se de helt yngste gymnaster på Tumletimen og Spilopper, de lidt ældre på Mini Mix og MGP-Dans og de store på Mega Mix. De ældste gymnaster på Motionsholdet vil også være til stede. De forskellige hold vil vise både flot rytmisk gymnastik, dans, spring på AIR-track og trampolin.

Tre gæstehold

Udover de lokale hold giver hele 3 gæstehold opvisning hos os i år. JTH Bramming stiller med ca. 92 gymnaster, hvoriblandt vi har 5 fra Ansager. Mix 16+ kommer fra Ølgod med ca. 30 gymnaster, hvor vi også finder nogle stykker fra Ansager. Begge hold har både spring og rytme i højsædet og vægter fællesskabet rigtig højt. Sidste hold er PowerTumbling, som har gymnaster i aldersgruppen 8-22 år!

Deres opvisninger vil med sikkerhed være tempofyldte og med gymnastik af høj kvalitet!

Fællesspisning

Efter gymnastikopvisningen ca. kl. 17.40, er der fællesspisning i Skovlund-Ansager hallens cafeteria. Se nærmere på kommende opslag på Ansager Info.

Lodtrækning

Vi gentager i år lodtrækningen om forskellige sponsorerede præmier, hvor der bliver mulighed for at købe flere lodder end sidst.

Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag med stemning, god musik og underholdning for hele familien.

AIF - Gymnastikudvalget

vist 550 gange