fredag 30 jan 2015 - Ansager
Nyt fra Ansager Hotel
Ansager Hotel
Ansager Hotel Foto: Karsten Madsen
Bestyrelsen for Ansager Hotel i arbejdstøjet

”Vi er ved at få fordelt de mange opgaver, der er forbundet med hotellets fortsatte drift” fortæller Peter Fog, formand for bestyrelsen. ”Vi har allerede nu en aftale med en højt kvalificeret kok, som klarer alle typer af arrangementer frem til ansættelse af en ny forpagter. Vi kan således gennemføre bestilte fester og konfirmationer”.

Selskaber afholdes stadig

”Selvom vi ikke har en forpagter afholder vi stadig selskaber på Ansager Hotel” fortæller Ejvind Knudsen fra Arrangementsudvalget. ”Ønsker I at afholde et selskab, en fødselsdag, konfirmation eller en anden begivenhed på hotellet, så tag telefonen og ring på 7529 7050 eller kontakt os på info@ansagerhotel.dk”. ”Den 28. marts afholder vi et kombineret spise- og musikarrangement med Tamburine Men. Inden længe lancerer vi et nyt koncept i Bjælkestuen og nye menuer kommer på vores hjemmeside” afslutter Ejvind Knudsen.

Forpagter søges

”Bestyrelsen er lige nu i arbejdstøjet, men målet er selvfølgelig at få ansat en forpagter igen” fortæller Peter Fog. ”Vi har haft en del presserende opgaver, men annoncerer nu efter en ny forpagter. Vi er så heldige, at vi allerede har henvendelser fra seriøse interesserede. Vi vil i nær fremtid afholde samtaler med ansøgerne og håber selvfølgelig, at samtalerne vil resultere i ansættelse af en forpagter. Forpagterannoncen kan ses på www.ansager.info/a. Ellers er interesserede meget velkomne til rette henvendelse til mig på telefon 2061 8355 eller på info@ansagerhotel.dk” afslutter Peter Fog.

Ansager Hotel

vist 1509 gange