torsdag 1 jan 2015 - Ansager
Caspar Theis stopper på Ansager Hotel
Caspar Theis stopper som forpagter af Ansager Hotel ved udgangen af 2014

Efter at have overtaget forpagtningen af Ansager Hotel den 1. april i år har Caspar Theis besluttet at stoppe som forpagter af Ansager Hotel ved udgangen af året.

”Det har været vildt spændende at være forpagter af Ansager Hotel. Der har været rigtig mange udfordringer, som jeg har lært meget af. Jeg har fået en stor opbakning fra hele byen og de andre erhvervsdrivende i Ansager, hvilke jeg alle skylder en stor tak” fortæller Caspar.

”Men jeg må også indrømme at jobbet som forpagter har været hårdt og medført, at der har været nogle afsavn. Det har jeg har valgt at tilgodese, hvorfor jeg har valgt at stoppe som forpagter” afslutter Caspar.

Ansager Hotel fortsætter

”Vi er meget kede af, at Caspar stopper som forpagter af vores hotel” beklager Peter Fog, formand for Ansager Hotel. ”Caspar har på sin egen måde fået lys i vinduerne og mange aktiviteter inden for i vores hotel. Vi er Caspar en stor tak skyldig og ønsker ham al mulig held fremover”.

”Vi vil umiddelbart begynde arbejdet med at finde en ny forpagter til vores hotel – byens hotel” fortsætter Peter Fog. ”Indtil vi har en ny forpagter vil vi afholde arrangementer som i tiden op til at Caspar overtog forpagtningen. Og fremover tager vi også i mod nye arrangementer. Både Caspar og Bent Videreksen har givet tilsagn om at lave mad til kommende arrangementer. Bent har tidligere hjulpet os ved den første MarieFestival i 2013”.

”Henvendelse om et fremtidig arrangement – fødselsdagsfest eller andet selskab - kan ske til Ansager Hotel på telefon 7529 7050” afslutter Peter Fog.

Pressemeddelelse

vist 2761 gange