mandag 15 dec 2014 - Ansager
Superstjerne til Mariehaven
Johnny Logan og Helge Engelbrecht
Johnny Logan og Helge Engelbrecht
”Mr. Eurovision”, Johnny Logan, lægger vejen forbi Ansager den 25. maj 2015 til Sommersang i Mariehaven

Det er igen lykkedes for Helge Engelbrecht og resten af Mariehaven at samle et rigtig stærkt hold til den kommende sæson for Sommersang i Mariehaven. Allerede for knap et par måneder siden blev programmet for 2015 offentliggjort, men Helge Engelbrecht har et ekstra es i ærmet – nemlig den irske superstjerne Johnny Logan:

- Det er helt fantastisk, at vi kan trække så stor en stjerne til Mariehaven i Ansager, og jeg er både enormt glad for og stolt af, at det er lykkedes. Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang med den nye sæson af Sommersang i Mariehaven, og med tilføjelsen af Johnny Logan må man sige, at vi lægger fra land med et ordentligt musikalsk brag til premieren, jubler Helge Engelbrecht. Også den irske superstjerne glæder sig:

- Det er altid en stor fornøjelse for mig at spille i Danmark, og jeg glæder mig rigtig meget til at spille sammen med Helge Engelbrecht og alle de andre musikere til Sommersang i Mariehaven, som ligner en fantastisk scene i meget smukke omgivelser, siger Johnny Logan.

Johnny Logan er den eneste i hele Melodi Grand Prix-historien, som har vundet den internationale sangkonkurrence flere gange – både med ”What’s Another Year” i 1980 og med ”Hold Me Now” i 1987 strøg han helt til tops, hvilket også gjorde sig gældende i 1992, hvor han komponerede vindersangen ”Why Me?”, som blev fremført af Linda Martin. Derfor kaldes han da også ”Mr. Eurovision”, og faktisk har Helge Engelbrecht og Johnny Logan mødtes ved en tidligere lejlighed:

- I 1987, hvor Johnny Logan vandt hele pivtøjet med ”Hold Me Now”, var jeg selv i Bruxelles til showet som komponist af det danske bidrag ”En Lille Melodi”. Der havde vi omklædningsrum lige ved siden af hinanden og snakkede en del sammen. Og så er det da sjovt, at vi nu - 28 år senere - skal stå på scenen sammen i Ansager, griner Helge Engelbrecht.

Billetsalget er startet

Billetsalget til både premieren med Johnny Logan og resten af sæsonens Sommersang i Mariehaven er i fulde sving – og det giver sved på panden i Mariehavens billetkontor:

- Vi kan se på antallet af bestillinger til den kommende sæson, at folk virkelig har fået øjnene op for muligheden for at give billetter til Mariehaven i julegave, og det er jo herligt. Vi har nu også gjort os ekstremt umage med at sammensætte et supergodt program, og med denne her nyhed tror jeg, at vi får ekstra travlt med at sende billetter afsted til de gode pladser under juletræerne i det ganske land, siger Helge Engelbrecht, der som frontmand i Neighbours & Friends er klar til som sædvanligt at binde alle herlighederne sammen.

Blandt sommerens kunstnere til Sommersang i Mariehaven findes også navne som Birthe Kjær, Maria Lucia, Jacob Haugaard, Ann-Mette Elten, Anne Dorthe Michelsen, Stig Rossen, Keld, Hilda og Annette Heick, Peter Belli, Tamra Rosanes og Kirsten Siggaard. Hele programmet kan findes på mariehaven.dk, hvor man i ro og mag kan studere 2015-sæsonens herligheder, købe billetter og gavekort – lige til at lægge under juletræet.

Pressemeddelelse

vist 1091 gange