torsdag 11 dec 2014 - Ansager
Ønske Jul på Ansager Hotel
I år holdes der en noget anderledes juleaften på Ansager Hotel

Når julefreden sænker sig over hjemmene i Ansager og familier samles til julemad, juletræ og julegaver, vil en række frivillige med Caspar Theis i spidsen bruge deres juleaften på hotellet med trængende familier, som ellers ikke ville have haft mulighed for at fejre jul.

Arrangementet hedder Ønske Jul og udbydes i samarbejde med Børnenes Kontor, Red Barnet og Røde Kors. Det hele er baseret på sponsorater fra private og virksomheder og alle involverede arbejder gratis, så donationer går ubeskåret til fejringen af juleaften.

Caspar Theis skulle egentlig stå for arrangementet i Esbjerg, men han havde problemer med at finde lokaler og var også i mellemtiden blevet forpagter af Ansager Hotel.

- Hvorfor så ikke flytte det hele til Ansager, tænkte Caspar, og sådan gik det. Han forventer, at omkring 50 gæster kommer til jul i Ansager. Bus til transport fra og til Esbjerg er beredvilligt stillet til rådighed af Ansager Turist.

Der er brug for mange frivillige hænder til at hjælpe med hele dette arrangement. Der er brug for hjælp både før, under og efter aftenen, så har du tid, lyst og mulighed, så ring til Caspar på hotellet og aftal nærmere.

Der er brug for hjælp den:

  • 23. kl. 12-15 til at pynte op og gøre klar.
  • 24. kl. 13.30-21.00 til at modtage julegæsterne og holde jul sammen med dem. Mange vil få en værtsrolle overfor en familie. Det betyder, at du er sammen med dem fra start til slut, danser om juletræ og spiser med familien. En rigtig dejlig oplevelse. Der er æbleskiver ved ankomst om eftermiddagen, julemad med andesteg til aften og juletræ med gaver inden bussen igen afgår mod Esbjerg kl. 20.30
  • 25. kl. 13-15 oprydning så hotellet kan gøre klar til julebal om aftenen.
  • Bussen til transport er på plads, men der efterlyses en chauffør, som kan køre de to ture til Esbjerg den 24.
  • Gode gaver, julepynt og dekorationer kan der bruges mere af. Så kan du sponsere noget, tager Casper glad imod.

Er det noget for dig? Kan du bidrage og være med til en anderledes jul, så ring til Caspar på 7529 7050

Karsten Madsen

Ønske jul

Det er en non-profit og upolitisk forening, der holder en god og hyggelig juleaften for kriseramte familier med børn. Det kan være familier, der er blevet væltet af psykiske problemer, dødsfald eller arbejdsløshed.

Familierne bliver valgt igennem Børnenes kontor, som vælger de familier der er hårdest ramt.

Se mere på hjemmesiden: ønskejul.dk

vist 1764 gange