fredag 21 nov 2014 - Ansager
Nyt fra Ansager Antenneforening
Bent Haahr hjælper gerne med de mange nye muligheder det moderne antenneanlæg byder på
Bent Haahr hjælper gerne med de mange nye muligheder det moderne antenneanlæg byder på
Ansager Antenneforening sparer medlemmerne for ca. kr. 400.000 i Tv-afgifter pr. år.

Økonomi

Ved knivskarpe forhandlinger har bestyrelsen i foråret indgået en 5 årig aftale med Tv-leverandøren YouSee. Det giver små kr. 400.000 i besparelse pr. år, i forhold til at hver enkelt husstand selv skulle finde en Tv-udbyder.

Vi er super stolte over byens store loyalitet for vores lokale forening. I gennemsnit sparer hvert medlem ca. 780 pr. år i forhold til normal prisen uanset om man får Tv fra YouSee eller fiberselskaberne.

Nyt om Infokanalen

Antenneforeningen har udbygget anlægget og investeret i en ny Lokal Info Kanal som ligger på kanal 98. Det er i samarbejde med ansager.info og Ansager Menighedsråd, som har investeret i et super professionelt kamera. Kameraet opsættes i kirken hurtigst muligt. Det vil give en helt anden oplevelse at se gudstjenesterne om søndagen, på Infokanalen 98. Det analoge kirkesignal vil blive lukket.

Kontingent

Bestyrelse har desuden besluttet at gå imod strømmen ved at nedsætte foreningens kontingent med 50 kr. gældende fra 2015. Men vi undgår desværre ikke prisstigninger i 2015. Dette skyldes at de forskellige programleverandører har hævet prisen. Det gælder blandt andet Tv 2, Viasat, SBS, mm. hvilket vi ingen indflydelse har på. De nye priser for 2015 kan ses på hjemmesiden.

Bland Selv TV

Bland selv TV er en af året store nyheder, som er vældig populær. MP består af 10 kanaler mere end grundpakke, og er man f.eks. sportsinteresseret kan man eksempelvis vælge: Viasat Golf, 3Sport 1, 3Sport 2, Kanal 8, Euro Sport, 3+ osv. Fordelen er, at man selv kan udskifte kanalerne hver måned, hvis man hellere vil se noget andet.

Hurtig stabil og billig Internet

Ansager Antenneforening udbyggede sidste år anlægget for en ¼ mill. Det indebærer, at vi er i stand til at levere lynhurtigt bredbånd. I dag op til 100 MB for kun kr. 379,- det er billigere end fiberselskaberne, og i løbet af 2015 op til 300 MB, hvis nogen skulle have brug for så hurtige hastigheder. Har man både Bredbånd (internet) og Tv igennem forening, giver det en række andre gratis fordele, bl.a. Web Tv. Med Web Tv kan du tage din Tv-pakke med dig på din PC, Tablet og Mobil f.eks. i sommerhuset, samt fri YouSee Musik.

Nye tiltag

Med en totalleverandør som YouSee, kan du en helt masse ting udover at se tv, bredbånd og telefoni. Bestyrelsen vil gerne hjælpe dig med forskellige ting som f.eks.:

  • Hvordan bruger jeg mit Yousee log inn?
  • Hvad kan jeg med min ipad / tablet / mobil?
  • Hvordan får jeg Bland selv Tv?
  • Kan jeg ikke bare få en enkelt kanal mere? Ekstra kanaler
  • Hvordan laver jeg en ny kanalsøgning? mm.

Har du brug for hjælp, så kontakt Bent H. fra bestyrelsen. Vi aftaler gerne et personligt møde.

Følg med i hvad der sker i Ansager Antenneforening på foreningens hjemmeside, som altid er opdateret med de sidste nye informationer: www.ansagerantenneforening.dk

Ansager Antenneforening

vist 1097 gange