lørdag 4 okt 2014 - Skovlund
Ansager-Skovlund åbne Videogruppe
Åben videogruppe i Ansager-Skovlund
Åben videogruppe i Ansager-Skovlund Foto: Peripitus
Du er inviteret med til næste møde, som holdes i Skovlund Sognearkiv onsdag den 22. oktober kl. 19.00

Onsdag den 13. august 2014 var der kaldt til møde i Den Gamle Station i Ansager. På mødet fandt vi ud af, at der var bred interesse i det levende billed. Vi blev enige om, at når Mariefestivalen var vel overstået, skulle vi forsøge med at oprette en egentlig Film–Videogruppe for Ansager-Skovlund området. En åben gruppe for alle, der har et ønske om at blive bedre til at optage levende billeder, eller måske har et ønske om at komme igang med det.

Der er rigtig mange emner, der kan tages op i en sådan gruppe, så som udstyr, videokameraer, tilbehør, stativer, lydoptager, belysning, redigeringsprogrammer, optageteknik, optagemetoder lydteknik og meget andet. Ideer, der kan ende op med projekte,r tages selvfølgelig også op i gruppen. Hvordan hjælper vi hinanden?

Som det allerede blev nævnt i optakten til det første møde, kan det levende billede/video bruges til at gøre opmærksom på, at vi er her som byer, til at synliggøre erhverv, foreninger, musikliv, kulturliv, natur og hvad vi ellers har af værdier i vores lokalområder. Gruppen kan også være behjælpelig med at dække forskellige begivenheder i vores område, med levende billeder.

Sidder du allerede og pusler med video, så kom og vær med, vi har brug for alle og vi kan lære af hinanden. Du behøver ikke at have nogen erfaring, bare lysten til at være med.

Møderne vil blive afholdt skiftevis imellem Ansager og Skovlund.

Næste møde bliver i Skovlund onsdag den 22. oktober kl. 19.00. Sted: Skovlund Sognearkiv, Solbakken 2b, Skovlund.

Hvis du er interesseret, så send lige et mail at du deltager.

niwich@bbsyd.dk eller til kama@kama.dk

Niels Winther og Karsten Madsen

vist 438 gange