fredag 19 sep 2014 - Tistrup
Godt nyt fra rejsen
Bjarke Regn Svendsen har på egne rejser fundet nye motiver og ny inspiration.
Bjarke Regn Svendsen har på egne rejser fundet nye motiver og ny inspiration.
Udstillingen TRAVELLING i Janus Bygningen er blevet meget positivt modtaget af publikum, og det foreløbige salg er flot. Det kan stadig nås at se udstillingen, som slutter den 5. oktober.

Udstillingen TRAVELLING med og omkring billedkunstneren Bjarke Regn Svendsen er kommet virkelig godt fra start. Der har været mange positive reaktioner, fra udflugter og enkeltpersoner. ”En positiv overraskelse” og ”Noget af det bedste, jeg har set” er nogle af de bemærkninger, der har lydt.

Med støtte fra Statens Kunstfond Udstillingen arrangeres med støtte fra Statens Kunstfond og fylder Janus Bygningen ud på en ny og overraskende måde. Undervejs har der været 2 velbesøgte sommerforedrag med tilknytning til rejsetemaet. I det første fortalte Jytte Keldborg om danske kunstnere i Italien fra guldalderen til i dag. I det andet kom Anne Klara Bom med et spændende foredrag om H.C. Andersen som glokal rejsende, bl.a. også til Italien.

Morsomt katalog

Udstillingen ledsages af et både informativt og morsomt katalog udformet som en rejseguide-bog. Her indkredses de forskellige rejsetemaer, og alle 12 deltagende kunstnere fortæller om deres kunst.

Besøg og salg

Ud over mange besøgende har der på udstillingen også været et pænt salg.

Vestjyllands Kunstmuseum og Vestjysk Kunstforening

vist 455 gange