torsdag 28 aug 2014 - Ansager
Ivan Pedersen lover tørvejr og musik i Mariehaven
Ivan Pedersen i Mariehaven
Ivan Pedersen i Mariehaven
Søndag sluttes Sommersang i Mariehaven-sæsonen af med et ordentligt brag af en fest, hvor en perlerække af store musikere lægger vejen forbi Ansager. Legendariske Ivan Pedersen er en af dem – og han glæder sig.

Mariehaven i Ansager har sommeren igennem budt på mange store musikoplevelser, og på søndag den 31. august rundes der af med den store sæsonfinale. Blandt de optrædende er Ivan Pedersen, der med mere end 20 albums i en over 40-årig lang musikkarriere er lidt af en dansk musiklegende. Han ser frem til søndagens omgang Sommersang i Mariehaven – og lover endda godt vejr.

- Jeg har lavet en aftale med Vorherre, der har garanteret tørvejr – og hvis ikke det sker, jamen så har jeg jo ikke opført mig godt nok. Og så er det nok fordi, at jeg har brugt tiden på at øve mig til på søndag lige som de andre musikere, og så bliver det jo fantastisk alligevel, griner Ivan Pedersen, der tidligere har optrådt i Mariehaven.

- Det er en dejlig scene at spille på, og der er altid god stemning. Og så synes jeg, at det er helt fantastisk at opleve den parathed, der præger publikum – altså lysten, viljen og evnen til at åbne ørerne for en hel masse forskellig musik fra en masse forskellige kunstnere. Mariehavens publikum elsker den forskellighed og variation, og det er en af grundene til, at det altid er et fedt sted at være. Samtidig er jeg også helt vild med, at der er så meget value for money i Mariehaven – det er altså en hel dag med et rent overflødighedshorn af musik, der bliver disket op med for under en 500-kroneseddel, siger Ivan Pedersen.

Sæsonfinalen for Sommersang i Mariehaven afvikles på søndag fra klokken 12 til 20, og Neighbours & Friends er som sædvanligt backing for de fleste solister. Ud over Ivan Pedersen optræder blandt andre Stig Rossen, Souvenirs og Jan Kaspersen, og man kan også opleve husorkestret Maries Festival Band, Almost Irish, Vestre Jazzværk, The Dixieland Gipsyband, Revl & Krat, Abild, Wånsda, Kristian Rusbjerg Trio foruden ægte spillemandsmusik med Ribe Spillemandslaug. Slutteligt kan Mariehaven også præsentere den berømte Ib Glindemann, som selv er i front denne dag med Prinsens Musikkorps.

Ivan Pedersen har planer om at bruge hele dagen i Mariehaven.

- Jamen, traditionen tro byder dagen jo på en hel masse godt og forskelligt musik, og jeg skal helt klart høre hele baduljen – det bliver en herlig søndag, lover Ivan Pedersen.

Der er stadig enkelte ledige pladser til arrangementet – se mere og køb billet på billetnet.dk

Pressemeddelse

vist 1194 gange