lørdag 20 okt 2012 - Ansager
Musik: Hjem til Ansager
Invitation til "gamle" Ansager-borgere

HJEM TIL ANSAGER - til Marie Festival 2013!

I 2013 vil der være der én bestemt weekend med én ganske særlig grund til at vende næsen mod Ansager, ikke mindst for "gamle" Ansager-borgere, nemlig:

Marie Festival 30.+31. aug. + 1. sept. 2013.

Festivalen vil være en oplagt lejlighed for folk med Ansager-blod i årerne til at stille GPSén mod 6823 Ansager til dét, der kan blive årets største fætter-kusine-træf fra fredag til søndag.

Ansager IF og Musik Galleriet arrangerer i fællesskab byens første Marie Festival. Der vil være et utal af optrædende på en lang række scener over hele byen og med musik og folkefest som bærende elementer er der lagt op til en begivenhed, der også vil kunne samle generationer og familier på tværs.

"Vi håber på, at mange Ansager-borgere og andre med tilknytning til byen vil være med til at sprede budskabet", lyder det fra Ansager IF og Musik Galleriet. På festivalens hjemmeside www.mariefestival.dk kan man downloade sin egen invitation og sende til så mange fætre og kusiner, onkler, tanter, niecer og nevøer som muligt og derved være med til at slå på tromme for festivalen.

"Allerede nu kan man købe en 3-dages-partout-billet til kr. 500,00 til samtlige koncerter på de mange spillesteder, der vil være rundt i byen. Følg med på vores hjemmeside de kommende måneder, når det samlede musik-og aktivitetsprogram tager sin form. Der bliver noget for alle," lyder det fra Ansager IF og Musik Galleriet.

Billetter kan bestilles via www.musikgalleriet.dk eller på tlf. 75297015.

Læs invitationen her: Invitation

Festivalen har sin egen hjemmeside: mariefestival.dk

vist 625 gange