tirsdag 25 feb 2014 - Ansager
Natminton i Skovlund Ansager Hallen
Natminton i Skovlund Ansager Hallen
Natminton i Skovlund Ansager Hallen
Lørdag 22. februar afholdte, Skovlund Ansager Badminton sit årlige natstævne i badminton for ungdomspillere.

Kl. 20 mødte 22 forventningsfulde badminton spillere frem, velvidende at de frem til søndag morgen kl. 08 skulle spille badminton.

Aldersgruppen er fra 0. – 8. klasse, så det er et meget stort spænd, men der er stor tolerance mellem spillerne og alle kan deltage uanset alder og niveau. Det giver en fantastisk god social omgang for alle og giver et stort og godt sammenhold på tværs i gruppen.

Der var selvfølgelig mulighed for at kunne sove i løbet af natten, men det var nu først ved 5-tiden, at der var nogle stykker, der lige måtte tage en times søvn for at kunne fortsætte. Natten forløb selvfølgelig med masser badmintonspil men også alle mulige andre former for spil – men det var nu ligesom, at det var badmintonspillet, der var det vigtigste.

Ungdomsafdelingen har i denne sæson haft en meget pæn tilgang af nye spillere og de var meget forventningsfulde til at skulle deltage for første gang, da spillere som tidligere har været med, har fortalt positivt om stævnet.

Årets højdepunkt er Stripminton, hvor spillerne inden start skal have så meget tøj på som muligt, for man skal nemlig smide et beklædnings stykke, når man taber en bold – man skal dog som minimum beholde shorts og t-shirt på.

En meget meget stor tak til trænerne Birgitte Hermansen, Rie og Jesper Kristensen for deres store indsats og engagement, så det blev en fantastisk god halv døgn med badminton.

Også en stor tak til Bent Hal for en rigtig god forplejning i løbet af arrangementet.

SAB Ungdomsafdelingen

vist 831 gange