fredag 21 feb 2014 - Ansager
Håndbold: Alle 4 seniorhold samlet til hjemmekamp i hallen
Hjemmekamp i hallen, kom til håndbold
Hjemmekamp i hallen, kom til håndbold Foto: Karsten Madsen
Det sker på søndag, og det sker ikke ret tit længere. Desværre er hele stævner med alle hold hjemme samme dag åbenbart ikke en mulighed længere.

En ny turnering efter jul er sat i gang, og Serie I herrer spillede sig før jul i opspilsgruppen, og er derfor kommet i en svær pulje. Det giver nogle gode kampe, med spænding og intensitet. Serie II herrer nåede lige akkurat ikke med i opspilsgruppen efter jul, men det betyder blot, at de har nogle knap så svære kampe, men skal så også helst lægge sig i den bedste ende.

I Jyllandsserie damer ligger pigerne på en delt første plads – a-point med Skanderborg, dog med en kamp mere. Det ser på forhånd svært ud at kunne tage førstepladsen, da Skanderborg med højere rangerende hold kan stille med et bedre hold i de kampe som virkelig gælder.

En andenplads giver retten til at spille om oprykning. De bedste 2 af alle puljers 2’ere rykker også direkte op. Med nogle gode resultater i de sidste kampe, er det også en mulighed. Inden jul endte Serie II damer på en suveræn 1. plads i deres pulje, og det gav oprykning til Serie I her efter jul. Det giver dem nogle gode tætte kampe, og her skal vi blot sikre ikke at slutte på sidstepladsen, hvilket vil betyde nedrykning igen til næste sæson.

Der er lagt op til noget spændende håndbold i hallen på søndag, så kig forbi og støt vore hold.

Håndboldudvalget.

Læs mere her: ansager.info

vist 804 gange