torsdag 12 dec 2013 - Ansager
Tambourine Men er tilbage i byen…..
Tambourine Men
Tambourine Men Foto: Pressefoto
Nu får du chancen for at se og måske genhøre Tambourine Men, som var med på dette års Mariefestival

De gjorde det rigtig godt til festivalen, alle var vilde med dem.

Ansager Hotel har indgået en aftale med bandet om en koncert lørdag den 1. februar 2014.

Hvem er så de spillemænd ? Jo Tambourine Men er et nyt / gammelt orkester med rødder i det vestjyske. Nyt fordi orkestrets første øveaften daterer sig til april 2011. Gammelt fordi medlemmerne alle har en forkærlighed for musik af ældre dato - nemlig musik fra 60’er og 70’er (1900 og … forstås!). Desuden er musikerne også selv fra midten af det forrige århundrede. Dengang hvor langt hår var langt hår og en spade var en guitar med strøm i bagdelen.

De fem medlemmer har fulgt og udøvet de fleste musik genrer op gennem 70’erne og 80’erne – men er altid vendt tilbage til det musikalske fundament - nemlig den uforfalskede musik der kan udføres af guitar, bas og trommer tilsat fine vokalharmonier.

Repertoirets sammensætning kan i første omgang virke lidt som spredt fægtning, men fornægter sig ikke i ovennævnte beskrivelser. Der er musik af bl.a. Rolling Stones, Byrds, Eagles, Van Morrison, Spencer Davis Group, The Seachers, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Eric Clapton, Kinks, Roy Orbison, m.fl.

I pausen serveres en lækker specialitet fra Smagsgalleriet v/Inge Thisted.

Diskotek med 60-70'er musik

Efter at have nydt maden og anden afdeling af koncerten, følger et diskotek op på musikgenren, og spiller dermed op til dans. Du får mulighed for at udleve dine danseevner – om de så er på Allan Simonsen niveau eller ej – til tonerne fra de gode gamle dage.

Billetter til dette enestående støttearrangement kan købes hos Smagsgalleriet v/Inge Thisted – tlf.nr. 7529 7060 eller bestilles via e-mail ejvind@circle8.dk Salget sker efter først til mølle. Tag fat i naboen, vennerne eller familien og støt op om arrangementet - lad os få en uforglemmelig aften, hvor vi sammen med Tambourine Men og diskoteket rejser tilbage til de glade 60’er – 70’er og måske også 80’erne.

Vel mødt.

Aktivitetsgruppen, Ansager Hotel

Læs mere her: ansager.info

vist 787 gange