søndag 29 sep 2024 - Ansager
Godt i gang igen
Anders Ahnfelt-Rønne kommer 31. oktober 2024 til Ansager med sin egen dramatisering af historien om Babettes Gæstebud
Anders Ahnfelt-Rønne kommer 31. oktober 2024 til Ansager med sin egen dramatisering af historien om Babettes Gæstebud Foto: PR
En fantastisk start på efterårets arrangementer i Ansager

Torsdag aften mødtes ca. 50 glade borgere på Vinstuen i Ansager for at deltage i Ansager Natur- og Kulturforenings opstart på efterårets program.

Danny og Jes gav en rigtig fin aften med ”Tribute to Peter Belli” – en gennemgang af Peters liv og historie, godt krydret med hans musik gennem tiderne. Tak for en fin aften, Danny og Jes.

Ansager Natur- og Kulturforening har sammen med bl.a. Foredragsforeningen og Menighedsrådet lagt et digert program for efteråret og begyndelsen af foråret. Mød op, nyd det, og støt os, som I gjorde i torsdags – tak for det.

D. 31. oktober holder vi i Ansager Kirke et arrangement med Anders Ahnfelt-Rønne og hans gruppe – en professionel skuespilgruppe fra København – hvor der dels er korsang, men også et uddrag fra Babettes Gæstebud som hovedtema. Det sker fra kl. 19.00 til ca. 21.30 og koster 100 kr.

D. 24. november guider Torben Sigvardsen os på en østerstur til Rømø – se opslag.

D. 29. november sker det i Skovlund-Ansagerhallen. Her kommer vores danske astronaut Andreas Mogensen og fortæller i ca. 2 timer om sit ophold i rummet. Se opslag på Ansager info om nøjagtig tid og pris.

D. 13. marts 2025 kl. 19.00 holder vi generalforsamling i Hallen.

D. 22. marts holder vi koncert med middag med skotterne Celtic Horizon. Se opslag om sted, tid og pris.

Kom og støt os, så vi kan lave endnu flere spændende og udfordrende arrangementer.

Det er her, det sker!

Med venlig hilsen

Thor Knudsen
Formand

Køb billet her: Billetlugen

vist 734 gange