søndag 7 jul 2024 - Ansager
FDF Ansager er draget mod Holland!
Vi har været på National Militair Museum, som var et spændende museum omkring militæret og dets lange historie. Vi har set store fly, helikoptere, våben, tanks og enkelte var også ude og prøve at køre i en militærlastvogn - Det var fedt!
Vi har været på National Militair Museum, som var et spændende museum omkring militæret og dets lange historie. Vi har set store fly, helikoptere, våben, tanks og enkelte var også ude og prøve at køre i en militærlastvogn - Det var fedt! Foto: FDF
En lille hilsen fra Ansager FDF, som lige nu befinder sig i Holland

Lørdag morgen kl. 07:00 stod vi klar, spændte og glade, til at kunne drage mod Holland i bus. Vi havde en skøn tur herned, med små pauser undervejs, hvor vores medbragte madpakker kunne nydes.

Første dag, søndag er nu overstået, og vi har haft det sjovt! Vi har været på National Militair Museum, som var et spændende museum omkring militæret og dens lange historie. Vi har set store fly, helikoptere, våben, tanks og enkelte var også ude og prøve at køre i en militærlastvogn - Det var fedt!

Med på turen har vi fået lækre drikkevarer og snacks, sponsoreret af Brugsen Ansager og Min Købmand Ansager. Herudover fik vi en rigtig lækker kage, sponsoreret af Tarp bageri. Af hjertet tak for de dejlige sponsorater, som sørger for, at vi kan holde sukkerdepoterne fyldte på turen.

De beste groeten (de bedste hilsner på hollandsk),

FDF Ansager

vist 617 gange  
torsdag 11 jul 2024 - Ansager
Fantastiske dage i Holland og spændende udflugter
Annonce