lørdag 6 apr 2024 - Ansager
Rusk op i Ansager med kunst og fællesskab
Kreativ karavane ruller ind og bringer farver og fællesskab til byen. Hør nærmere den 15. april.

Invitation:

Kære forening / beboer

Vi ønsker at invitere jer til et spændende møde i Skovlund-Ansager Hallens mødelokale, mandag den 15. april kl. 19.00, hvor vi sammen udforsker, hvordan kunst og fællesskab kan skabe ny værdi og liv i Ansager. Varde Kommune vælger Ansager for innovativt kunstprojekt

Dette møde er initieret af Natur- og Kulturforeningen i samarbejde med Varde Kommune. Ansager er udvalgt til at være centrum for et nyt projekt, der udforsker kunstens evne til at revitalisere små lokalsamfund.

Mød kunstnerne og del visioner

På mødet kan I hilse på kunstnerne bag projektet samt en repræsentant fra Varde Kommune. Sammen forsøger vi at finde en måde at forene vores lokale kultur med idefyldt kunst. Hvor langt tør vi bevæge os væk fra det kendte?

Samarbejde, inspiration og forandring

Vi ser frem til en aften med inspirerende samtaler, hvor alle idéer er velkomne. Formålet er at finde frem til et helt konkret kunstprojekt, som kunstnere, lokale foreninger og beboere kan samarbejde om.

  • Køreplanen er:
  • at der efter mødet udvælges de rette kunstnere
  • kunstnerne kommer til byen og gensidigt oplever vi hinanden
  • projektet beskrives
  • derpå søges om penge
  • til næste år realiseres projektet

Bliv en del af Ansagers fremtid

Dit bidrag og dine idéer er uvurderlige. På mødet skal vi tænke ud af boksen, krydse traditionelle grænser, bygge bro på tværs af alder og kultur og få kunst og fællesskab til at gå hånd i hånd.

Bekræft gerne hvor mange I kommer senest den 12. april, så vi har kaffe og boller nok. Vi ser frem til at være sammen med jer denne aften.

Med venlig hilsen,

Thor Knudsen - mail: thor.knudsen@hotmail.com

Natur- og Kulturforeningen, Ansager

P.S. Læs mere om projektets baggrund og inspiration på Kunstnerne Tæt På

vist 925 gange