torsdag 21 dec 2023 - Ansager
Åbent hus/indvielse i FDF Hytten
Fejring af fællesskab og forandring: En rejse fra papmachéko til renoveret hytte

Det hele startede med en papmachéko, der havde været med på tur i Østrig, men som efterfølgende fyldte alt for meget i FDF Hytten. Ifølge formanden var den nødt til at finde nye græsgange – datoen var 31.10.2016. Men kredslederen, der havde været med koen i Østrig, var ikke enig. Det blev til et kompromis - koen skulle brændes, forudsat at der blev arbejdet målrettet på en renoveringsplan for køkkenet, toiletterne og et helt nyt toilet/bad.

Og her 7 år senere, efter salg af utallige lodsedler, julekalendere, brændte mandler, parkering af hundredvis af biler, afholdelse af OK-kampagner, støtte fra et utal af private sponsorer og firmaer til vores adventshyggearrangementer, og ikke mindst støtte fra Ansager Y's Men's Club, Ansager Borgerforening, Odd Fellow Logen i Grindsted, Den Jyske Sparekasses Støttefond, Louis-Hansen Fonden, Nordea Fonden, Nykredit Fonden og Norlys VækstPulje, - er vi nu færdige med hjælp fra dygtige lokale håndværkere. Køkkenet og toiletterne skinner om kap, og vi vil så gerne vise det frem. Så…

Fredag d. 5. januar 2024 fra kl. 13 til kl. 16

er der åbent hus i FDF Hytten på Kanalvej 3. Der vil blive ristet en pølse eller to, selvfølgelig med drikkevarer til. Og alle er velkomne. Vi glæder os til at se jer.

Glædelig jul fra FDF Ansager

Her finder du: En lille ønskeliste ;-)

vist 927 gange