lørdag 27 nov 2021 - Ansager
SA Ribe HK tabte terræn i toppen
SAHK mod NSK
SAHK mod NSK Foto: Karsten Madsen
SA Ribe HK tabte lørdag den vigtige hjemmekamp mod NSK i damernes 3.division i en tæt kamp med mange chancer i begge ender

SA Ribe HK kom rigtig godt fra start og var toneangivende fra kampens start hvor de lagde et hårdt pres på NSK og fik hurtigt et lille forspring dog uden at kunne sætte NSK af.

1. Halvleg blev vundet 14-13 i en velspillet halvleg med højt tempo fra begge hold.

De første 10 min af 2.halvleg var lige så tæt og intens som 1. halvleg men der kom derfra lidt grus i maskineriet hos hjemmeholdet og NSK begyndte at trække fra og kunne se sig som sejrende med 29-24.

Jeg synes vi har det rigtige setup og den rigtige spænding i kroppen, da vi går på banen hvilket også 1. halvleg kan bekræfte. Vi vidste de ville komme med det de gjorde og vi havde stor succes med at stoppe deres kontrafase.

I 2. halvleg slap kræfterne op og vi begynder at brænde og træffe de forkerte valg. Det bliver dyrt for os samtidig med at de har 10-12 returbolde der ryger ud til dem i stedet for til os. Det er uheldigt og svært at gardere sig imod.

Trods nederlaget som i sig selv er voldsomt irriterende må vi tage det positive med videre.

Vi lykkedes med at stoppe deres kontra og var i store perioder bedre end dem på mange punkter.

Kampens topscorer og kampens spiller blev Kamilla Dahl med 5 mål.