onsdag 27 nov 2019 - Ansager
Håndbold: SIF/Ansager-Silkeborg/Voel 28-28
Trods en katastrofal 2. halvleg hvor SIF/Ansager kommer bagud med 4 mål på 10 minutter, lykkedes det at kæmpe sig til uafgjort

Når man spiller mod et ligareservehold som Silkeborg, ved man de har mulighed for med de nye regler at bruge nogle af de spiller som måske ikke får så meget tid på ligaholdet. Når så ligarækken samtidig ligger stille pga. VM, vidste vi de ville stille med et slagkraftigt hold, og det var vi godt forberedt på. Historisk har pigerne altid spillet godt mod teknisk gode modstander.

Vi starter også opgøret med anderledes tænding, som bringer holdet til føringer flere gange i første halvleg. Gejsten er da også med til at holde Silkeborgs ligaspiller Jane Mejlvang på kun 4 scoringer i 1. halvleg og som er med til, at vi går til pause uafgjort 12-12.

Bortset fra Sarahs åbningsmål efter 30 sekunder, begynder vi 2. halvleg katastrofalt, hvor vi i løbet af 10 min. kommer bagud med 4. Men i modsætning til tidligere var der til dagens kamp, en anderledes trods, som om Silkeborg ikke bare skulle komme på VORES hjemmebane og løbe med det hele og de næste 12 min. lukker forsvaret stort set totalt af.

I denne periode vinder vi 13-3, således vi i stedet for at være bagud med 3 har taget føringen med lige så mange, til stillingen 26-23 med kun 8 min. tilbage. På trods af føringen, er det ligesom om spillerne tvivler eller bliver bange for at kunne holde fast. På under 2 min. lykkes det desværre Silkeborgs stjernespiller at score 5 på stribe og det på trods, at alle kæmper en hvis legemes del ud af bukserne. Hun er bare så dygtig i sine valg og afslutninger, at vi ikke får lagt hende helt ned.

Bagud med 2, 30 sekunder før slutfløjt, var der nok ikke mange ud over os selv som håbede og stadig troede på miraklet og den skete. AG scorede med 20 sek. igen og pigerne blev beordret helt op til opgiverkastet. Her kommer Kelsi imellem på en løs 2. bold og Mejlvang forsøger at forhindre Kelsi i at spille bolden videre, hvilket udløser straffekast, fordi forseelsen sker indenfor de sidste 30 sekunder. Mathilde får det tunge hverv og hun bringer koldt bolden i mål til uafgjort 28-28.