tirsdag 5 nov 2019 - Ansager
Håndbold: Rækker Mølle - SIF Ansager 23-19
Arvefjendeopgør i 2. division damer

En kamp man må synes, vi skulle være sat op til. Rækker Mølle har det sidste år været vores træningsmodstander, så vi kender dem rigtig godt.

Enkelt svar: Vi missede de første 12 minutter og så stod der 9-4, og de 5 mål kom vi til at hive efter resten af kampen. Det er ikke sådan at vi ikke havde muligheden i resten af kampen. Vi er flere gange oppe tæt på lige, men det giver en anderledes kamp, at skulle hive efter vejret og på den måde føle et helt anderledes pres hele kampen igennem.

Nøglespillere hos Rækker Mølle

Vi havde talt meget om Rækker Mølles venstreback Mia Hansen, og hvordan vi fælles skulle løfte på hende. Hun er en rigtig dygtig spiller, som giver alt hver gang hun spiller, men det er reel kun i vores start vi ikke får taklet hende rigtigt af. Hun scorede 4 af hendes i alt 5 scoringer indenfor de første 12 minutter, og det er bare ikke godt nok.

En anden spiller som i startfasen får alt for meget rum, er deres højre back Louise Tobiasen. Det var tydeligt, at hvis vi kom hurtigt nok hjem at stå, var der styr på Mia på venstre back, men til gengæld åbnede vi alt for meget op ind over midten til Louise, som i samme periode scorer 3 mål herfra.

Et forsvar som i det store og hele fungerede flot, bortset fra de første 12 minutter, hvor vores returløb ligeledes var en mangelvare, er det ærgerligt at stå med endnu et tæt nederlag.

Angrebet

I angrebet viser vi i perioder rigtig godt spil, men det er når vi holder aftaler, afstand og mange løb for hinanden. Når vi kom for tæt på deres forsvar, fik de os lukket ned eller dommerne fløjtede. Det spillede selvfølgelig med på frustrations siden, men det havde ikke behøvet at være afgørende.

Vi skal tag os selv i nakken og fremover også i den første del af kampene.