tirsdag 5 feb 2019 - Ansager
SIF/Ansager-Rækker Mølle 21-17
Håndbold: 2. division damer den 3. februar 2019

Pigerne havde revanche til gode fra landspokal kamp, så de var meget opsatte på at få betalt tilbage. Vi var meget beviste på Rækker Mølle ville komme med stor fysik. Vi havde været inde og se på hvor de lagde deres pres og efterfølgende fik sat langt flest scoringer ind. Ved hjælp af tilbageblik kunne vi således også se hvor de var farligst i deres 1. og 2. face kontra spil. Her betød det, vi fik provokeret dem til rigtig mange fejl. Fejl som tydelig frustrerede holdet helt ud på bænken til de 3 træner. Som bekendt er den enes ulykke, den andens lykke, for pigerne spillede her med stor autoritet og smartness.

Det var tydeligt, vi havde læst dem rigtigt for efter 20 minutter havde vi slået et hul på seks mål (12-6). Når så vores venstrefløj Amalie Schultz havde valgt at brænde sit års bedste af, fik vi også hul på en ellers velspillende Rækker Mølle målmand. Vi må nu tage afsked med Amalie, da hun de næste 4 måneder skal på studietur til Afrika. Jeg tør godt at sige på alles vegne, at vi allerede savner hende.

Vi har ofte talt om vores 2. halvlegs begyndelser. I mange kampe føles det, som om vi ikke kommer ud fra halvlegen. Det gjorte vi i dag. Det var koncentreret arbejde, med stort arbejdes indsats i forsvaret og sammenspil i angrebet. Vi fik fint vekslet i vores åbninger på spillet. Hvis jeg lige skal smide lidt malurt i bægeret, så havde vi de berømte 10 minutter sidst i kampen, hvor vi spiller for meget individuelt.

Tina stod igen en god kamp med 50% redninger og det gør hun selvfølgelig også fordi forsvaret og hun arbejder rigtigt godt sammen.