fredag 14 mar 2014 - Ansager
Håndbold: Topkamp
SIF/Ansager Jyllandsserien damer (modelfoto)
SIF/Ansager Jyllandsserien damer (modelfoto) Foto: Karsten Madsen
Jyllandsserien damer Sif/Ansager mod Skanderborg, søndag kl. 13.30 i hallen

Sif/Ansager håndbold afvikler i denne weekend en enkelt kamp lørdag kl. 10.00 i U14 drenge 5–mands turneringen. Søndag starter programmet kl. 11.00 med en kamp i U12 piger og U-14 drenge. Team Nord har en enkelt kamp i U16 herrer.

Sidste kamp er kl. 13.30 i Jyllandsserie damer, hvor der er lagt op til top brag.

Det er Skanderborg som ligger på førstepladsen i puljen der gæster Ansager. Der er lagt op til revanche, da SIF/Ansager tabte med 4 mål i Skanderborg før jul. Pigerne glæder sig til kampen, og de håber naturligvis på en sejr, og gerne så stor som muligt.

Skanderborg er 4 point foran SIF/Ansager, og med 2 kampe igen skal Skanderborg ikke blot tabe på søndag med mere end 4 mål, men de skal også tabe den sidste kamp mod Ølgod, hvis vi skal overtage førstepladsen.

Sif/Ansager ligger på 2. pladsen, men skal stadig bruge 1 point i de sidste 2 kampe for at være sikker på den placering som giver adgang til opspilskampe til 3. division. Derfor vil pigerne ud over revanchen kæmpe for at høste de 2 point i søndagens kamp. Vi håber naturligvis at rigtig mange tilskuere vil komme for at støtte pigerne, og forhåbentlig se en god og spændende kamp.

Håndboldudvalget.

vist 714 gange  
Annonce

Udvalgte nyheder

december
februar
marts