SIF Ansager siger tak!
Santander Cup flev en fest i hallen
Santander Cup flev en fest i hallen Foto: Tanja Sørensen og Karsten Madsen
Fredag den 16. februar havde håndboldudvalget inviteret til et brag af en kamp og håndboldfest i Skovlund Ansager hallen

I 4. runde af Santander Cup, som er en landsdækkende pokalturnering, havde herrerne fra serie 1 trukket Ribe-Esbjerg HH fra ligaen. 5 rækkers forskel er der på de to hold, og selvom ingen forventede en SIF/AIF-sejr, så gjorde vi også alligevel umage for at skabe en god stemning.

Skovlund Ansager hallen stod klar med fælles spisning. Og stor tak til Bjarne og hele hans mandskab for lækker mad og god betjening. Vi var ca. 60 personer tilmeldt spisning i alle aldersgrupper.

Efter maden holdt Ribe-Esbjerg HH’s træner, Anders Thomsen, et lille oplæg omkring spillernes hverdag og hvordan man sætter sig op til sådan en kamp, som skulle spilles fredag aften.

Forskellige børnespillere fra Trille Trolle, U6-U9 mix og U11-U13 mix hjalp herrerne med at løbe ind på banen til både lys, lyd og røgmaskine. Sådan starter man en rigtig fest!

SIF Ansager herrerne kom godt fra start og spillede lige op med Ribe-Esbjerg HH de første par minutter, men trods gode redninger fra målmand Mathias Emborg, lod Ribe-Esbjerg HH sig ikke kyse, og efter 7-8 minutter var de 5 rækkers forskel tydelige.

Ribe-Esbjerg HH buldrede derude af, og SIF Ansager prøvede at følge med, men stillingen ved halvlegen (6-21) kom ikke som en overraskelse.

Under kampen var børnehjørnet åben, hvor børnene kunne trække sig fra kampens larm og nyde en stille stund med en tegning.

I halvlegen lavede håndboldudvalget en lille konkurrence til både børn og voksne. En hastighedsmåler blev sat op bag målet, og så var det ellers bare i gang med bolden.

Tak til Min Købmand Skovlund for præmierne til børnene og til TS Byg & Montage for præmierne til de voksne.

Håndboldudvalget tilbød kaffe og kage til alle tilskuere i halvlegen. Endnu engang tak for mad til Bjarne og Skovlund Ansager hallen.

Anden halvleg blev fløjtet i gang, og ikke meget var anderledes fra første halvleg. Det lykkedes dog for SIF Ansager at spille såååå langsomt, at de fik lavet huller i Ribe-Esbjerg HH’s forsvar, samtidig med at det lykkedes for enkle spillere at sætte nogle af Ribe-Esbjerg HH’s spillere. Det gav blod på tanden, men hvad kan man gøre med 5 rækkers forskel?

Kampen endte med scoring i sidste sekund af SIF Ansager og endte derfor 15-45.

Under kampen kunne man oddse på kampens resultat. Ingen ramte det rigtige resultat, men flere var tæt på.

Tak til Min Købmand Skovlund, Pension Lærkelill og Star-VVS for præmierne til denne konkurrence.

Efter kampen blev der taget billeder og givet autografer.

1000 tak for alle, som støttede op om vores lille fredagsfest.

Og hvis man nu ikke var i hallen i fredags, så sad man måske hjemme foran fjernsynet og fik kaffen galt i halsen, da ”Ansager” pludselig blev nævnt i TVSYD nyheder. TVSYD var nemlig på pletten og sendte live.

Udsendelsen kan ses fra 03:22 via linket her: tvsyd