tirsdag 21 nov 2023 - Ansager
Lokalt team styrker rådgivning i skovlund
På billedet ses Verner Kristensen sammen med Birgitte Bennetsen (sort jakke) og Camilla Nielsen (beige jakke)
På billedet ses Verner Kristensen sammen med Birgitte Bennetsen (sort jakke) og Camilla Nielsen (beige jakke) Foto: Simon Meyer
Attent udvider i Skovlund: Lokal forankring møder professionel rådgivning

Efter salget af Partner Erhvervsservice fra Verner Kristensen til Attent i starten af 2022, har virksomheden nu integreret to nye medarbejdere: revisor Camilla Nielsen og revisorassistent Birgitte Bennetsen. Begge medarbejdere er bosiddende i lokalområdet, hvilket styrker virksomhedens lokale tilstedeværelse og forståelse for kundebasen.

Verner Kristensen, som har været en nøglefigur i lokalsamfundet og tidligere var med til at starte Skovlund Børnehus, har med salget sikret en glidende overgang og kontinuitet for sine kunder. Camilla Nielsen, med en fortid hos Martinsen i Grindsted og nuværende bestyrelsesformand i Skovlund Børnehus, værdsætter muligheden for at arbejde lokalt og være tæt på kunderne. Hun understreger, at den lokale forankring giver en unik indsigt i kundernes behov og situationer.

Birgitte Bennetsen, vokset op mellem Skovlund og Ansager og nu bosiddende i Tistrup, er den seneste tilføjelse til teamet. Hendes engagement i lokalforeningen THGU gymnastikafdeling og hendes vægtning af personlig kontakt med kunderne afspejler Attents fokus på stærke, lokale relationer.

Samtidig understreger Verner Kristensen, at tilknytningen til Attent og deres netværk i Vejle giver adgang til bredere ressourcer og faglig sparring, hvilket styrker den samlede serviceydelse til kunderne. Attents udvidelse i Skovlund markerer en vigtig milepæl i at levere specialiseret, lokal rådgivning, der er tæt på kundernes virkelighed og behov.

Efter pressemeddelelse

vist 638 gange