tirsdag 11 jul 2023 - Skovlund
Fede Finn & Funny Boyz Trio
Kom og oplev en fantastisk eftermiddag med højt humør og musik i Skovlund Kulturhus

På onsdag den 27. september 2023 kan du nyde en underholdende koncert med Fede Finn & Funny Boyz Trio i Skovlund Kulturhus kl. 13.00. Dette energiske band vil sørge for højt humør og god musik.

Før koncerten vil der være en lækker middag, hvor du kan nyde flæskesteg og citronfromage. Efter middagen går Fede Finn & Funny Boyz Trio på scenen og leverer et festfyrværkeri af deres største hits, herunder "Kærligheden brænder," "Hansi Boy," "Texas Gule Rose" og "Jeg er en glad lille cowboy".

I pausen nyder vi en kop kaffe, og der vil også være fællessang, når de fortolker danske hits som "Se Venedig og dø," "Haveje," "Hvem har du kysset i din gadedør," "Ta' med ud og fisk," "Avenuen" og mange flere.

Bandet består af den tidligere cirkusprinsesse i Cirkus Benneweis, Judy Glosted, der bidrager med sin talentfulde stemme. Torben Eilersen sidder ved keyboardet og sammen udgør de sammen med Fede Finn (Lennart Johannsen) på bas Fede Finn & Funny Boyz Trio. De har skabt utallige hits og har opnået førstepladser på DRs Dansktop.

Prisen for denne herlige eftermiddag er kun kr. 200,- for medlemmer og kr. 275,- for ikke-medlemmer. Hvis du ønsker at tilmelde dig, kan du kontakte Rosa på telefonnummer 29405306 eller Eva på telefonnummer 61718372.

Kom og vær en del af dette fantastiske arrangement arrangeret af Danske Seniorer - Ansager Skovlund. Der er garanti for en mindeværdig eftermiddag med masser af musik og glæde!

vist 750 gange