torsdag 13 jul 2023 - Ansager
Ansager Genbrug fejrer 25-års jubilæum
Henning Hermansen og Ansager Genbrug kan begge fejre 25-års jubilæum den 7. august.
Henning Hermansen og Ansager Genbrug kan begge fejre 25-års jubilæum den 7. august. Foto: Karsten Madsen
Ansager Genbrug fejrer 25 år med dedikeret frivilligt arbejde for KFUM's Soldatermission

Ansager Genbrug fejrer sit 25-års jubilæum med en begivenhedsrig dag, der hædrer de frivillige, der har bidraget til butikkens succes, og hylder deres fortsatte støtte til KFUM's Soldatermission. Festlighederne finder sted den 7. august på Torvet 7 i Ansager, og alle er inviteret til at deltage.

Programmet for dagen begynder kl. 14.00 med en velkomst og en jubilæumstale af generalsekretær fra KFUM's Soldatermission, Per Møller Henriksen. Kl. 14.15 vil der blive serveret jubilæumskage og kaffe til alle kunder.

Hele dagen vil der være en særlig rabat på 50% på alle varer i butikken. Dette er en perfekt mulighed for at gøre en god handel og samtidig støtte en god sag.

Dagen byder også på muligheden for at møde butikkens frivillige, herunder Henning Hermansen, der har været med fra starten. De frivillige vil være til rådighed for en snak om deres arbejde og deres dedikation til at støtte KFUM's Soldatermissions vigtige arbejde.

Ansager Genbrug startede sin rejse den 7. august 1998 og er siden vokset til en fast del af bylivet. Overskuddet fra genbrugsarbejdet går direkte til KFUM's Soldatermissions soldaterhjem i Danmark og for udsendte danske soldater, hvor de kan finde en tryg og rummelig atmosfære.

Ansager Genbrug byder alle hjerteligt velkomne til at deltage i fejringen!

Efter pressemeddelelse fra Ansager Genbrug

Fakta:

  • KFUM's Soldatermission driver 13 genbrugsbutikker, herunder Ansager Genbrug, der årligt bidrager med et overskud på ca. to millioner kroner.
  • Soldatermissionen driver 14 soldaterhjem i Danmark, der fungerer som fristeder for soldater, hvor de kan slappe af, spise, spille, se tv eller tale med de ansatte.
  • I 2022 havde soldaterhjemmene 357.000 besøg.
  • KFUM's Soldatermission blev grundlagt i 1889 og arbejder i dag også aktivt for veteraner, bl.a. med midlertidige boliger, og for udsendte danske soldater med soldaterhjem i udlandet, senest i Letland.
vist 870 gange