mandag 26 jun 2023 - Ansager
Job: AKA-DanBox A/S søger medarbejder
AKA-Danbox søger klejnsmed, mekaniker, karosserismed, industritekniker, maskinarbejder eller en med lignende faglig baggrund inden for smedefaget.
AKA-Danbox søger klejnsmed, mekaniker, karosserismed, industritekniker, maskinarbejder eller en med lignende faglig baggrund inden for smedefaget. Foto: Karsten Madsen
Faguddannet medarbejder søges til vores tankafdeling, med erfaring i TIG- og MAG-svejsning samt forståelse for 3D-tegninger

Er du uddannet klejnsmed, mekaniker, karosserismed, industritekniker, maskinarbejder eller har en lignende faglig baggrund inden for smedefaget, så kan et job i vores virksomhed måske være noget for dig.

Vi er en velrenommeret virksomhed med fokus på gode arbejdsforhold. Vi producerer primært opbevaringsløsninger til transportbranchen. I tankafdelingen fremstiller vi dieseltanke, hydrauliktanke, kombitanke, vandtanke samt løsdele til vores andre afdelinger. Materialerne omfatter rustfrit stål, aluminium og decaperet sort plade.

Vi tilbyder en udfordrende fast stilling for den rette person med mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse efter individuelle behov.

Vi forventer, at du har solid erfaring inden for TIG- og MAG-svejsning samt tegningsforståelse i 3D. Gode danskkundskaber er også afgørende. Der vil være en svejseprøve som en del af ansættelsesprocessen.

Vi afholder løbende samtaler, så søg hurtigst muligt.

AKA-DanBox A/S

Kontakt

Send venligst din ansøgning via e-mail med relevante anbefalinger, kursusbeviser osv. til:

AKA-DanBox A/S
Nørremarken 6, Skovlund
6823 Ansager

Søren Kølbæk - e-mail: sk@danbox.dk

vist 788 gange