torsdag 22 jun 2023 - Skovlund
Job: Ordrebehandler til AKA-DanBox
AKA-DanBox
AKA-DanBox Foto: Karsten Madsen
Skab forbindelse mellem produktion og kunder som ordrebehandler hos AKA-DanBox

Forstår du vigtigheden af godt håndværk, er serviceminded, har sans for detaljen og godt købmandskab? Så har vi pladsen til dig på vores dynamiske og voksende ordrekontor!

Du bliver en del af et velfungerende team i en familieejet virksomhed med positiv vækst i Danmark og det europæiske marked. Vi producerer transportbokse og -tanke og har specialiseret os i at udvikle individuelt kundetilpassede løsninger til vores kunder.

Dine opgaver

Vi søger en håndværksmæssig teknisk stærk og gerne erfaren ordrebehandler, som skal fungere som bindeled mellem produktionen og vores kunder. Du bliver derfor en del af teamet i ordremodtagelsen, men du vil samtidig få en meget tæt kontakt til produktionen.

Dine opgaver vil primært være at:

  • Behandle ordrer - Omfatter kontakt med eksisterende samt nye kunder
  • Beregne tilbud - Beregning af priser på vores bokse. Vi producerer stort set aldrig to ens bokse, da alle ordrer er kundetilpassede, og derfor udarbejder vi altid et tilbud til kunden
  • Klargøre produktionspapirer samt skitser - Oprette tegninger af boksene i vores program udviklet hertil og formidle produktionspapirerne videre til dine kollegaer i produktionen

Der kan evt. blive tale om personaleansvar, hvis du har den rette baggrund.

Din baggrund

Du kan have erfaring indenfor administration og have en naturlig interesse for godt håndværk. Eller måske har du en håndværksmæssig baggrund eller anden ekspertise og finder dig godt til rette med at sidde på kontor.

Uanset om du er relativ stærkest i det håndværksmæssige eller i det administrative, er du meget velkommen til at søge, da vi nok skal sørge for, at du får en grundig oplæring, så du føler dig fortrolig med opgaverne.

Da du skal være i kontakt med mange forskellige personer, er det vigtigt, at du er udadvendt og kan levere et højt serviceniveau overfor både kunder og kolleger i produktionen. Det er derfor ligeledes en fordel, hvis du har kendskab til engelsk og/eller tysk i både skrift og tale.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en fast stilling i en solid familieejet virksomhed i en sund udvikling. Aktivitetsniveauet er højt, og vi går ikke på kompromis med hverken vores kvalitet eller vores service. Vi lytter til vores medarbejdere, og vi prioriterer, at vores medarbejdere får lov til at udvikle deres kompetencer.

Lønnen er efter kvalifikationer, og vores pensionsordning inkluderer sundhedsforsikring.

Ansøgning Send os din ansøgning snarest muligt på post@danbox.dk. Skriv gerne lidt om dig selv, og hvad du tidligere har lavet. Vi indkalder til samtale løbende.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO. Søren Kølbæk på tlf. 24 24 93 66.

AKA-DanBox – the best solution and miles ahead

Vi er en ordreproducerende familieejet virksomhed med ordnede og stabile forhold med salg primært til transportbranchen samt med øget salg til landbrugs- og offshorebranchen. Du kan læse meget mere om AKA-DanBox på vores hjemmeside www.aka-danbox.dk.

vist 818 gange