onsdag 4 sep 2013 - Ansager
Festival: Dans på plejehjemmet
Musik på plejehjemmet, Gredstedbro Egnskor
Musik på plejehjemmet, Gredstedbro Egnskor Foto: Alice Ravnholt
Vi havde en kanon fredag eftermiddag og aften på Ansager Plejecenter til Mariefestivalen.

Det startede med Revl og Krat. Vi sad udenfor. De kunne bare sætte gang i det hele. De gav snaps til alle, der var her, men vi valgte nu at betale den.

Alle de, der kunne af vores beboer, var med. Der gik ikke ret lang tid før der kom en masse ude fra byen. Beboerne nød det rigtig meget, og alle der kunne ville gerne danse, så det gik rigtig lystig til. Selv de over halvfems årige fik benene rørt. Stemningen var bare i top.

Så blev klokken 18.00 og det var spisetid. Kl. 19.00 skulle spillemændene fra Videbæk underholde. Beboerne blev spurgt om de stadig ville være udenfor, det ville de. "Vi har jo tøj nok at tage på", lød svaret.

Kl. 19.00 gik det igen løs, med dans og godt humør, en rigtig herlig aften, og folk udefra strømmede igen til, da de kunne høre den lystige musik og sang. Da aftenen var slut, var det svært at få hænderne ned, men lørdag morgen kunne jeg godt mærke i mine ben, at jeg ikke var sytten år længere.

Vi havde også en rigtig dejlig og festlig lørdag, og beboerne spørger mange gange, "hvornår skal der være fest igen".

Der skal lyde en stor tak til festudvalget, fordi vi måtte være med. Til næste år vil det være en rigtig god ide med lidt salg af drikkevarer, når der er musik her. Vi håber rigtig meget, at vi får lov til at være med igen.

Mange hilsner og tak fra Ansager Plejecenter
Betty Smedsgaard

vist 789 gange