lørdag 15 apr 2023 - Ansager
Job: Vi søger en erfaren køkkenassistent
Ansager Hotel er et lille hotel med 7 nyrenoverede dobbeltværelser. Desuden ligger 10 familiehytter naturskøntved Ansager ådal få hundrede meter fra hotellet.
Ansager Hotel er et lille hotel med 7 nyrenoverede dobbeltværelser. Desuden ligger 10 familiehytter naturskøntved Ansager ådal få hundrede meter fra hotellet. Foto: Karsten Madsen
Vi har brug for at udvide vor stab med flere dygtige hænder

På Ansager Hotel går vi højsæsonen i møde og har travlt med at servicere og skabe gode oplevelser for vore besøgende og overnattende gæster. Men vi har brug for flere hænder og søger derfor en erfaren køkkenassistent.

Om din erfaring med fødevarer og køkkenarbejde er erhvervet gennem en uddannelse eller selvlært i praksis, er ikke så vigtig for os.

Vi lægger mere vægt på din alsidighed, at du er fleksibel og ikke forskrækkes af vagtplaner med hyppige aftenvagter eller weekendarbejde. Når morgenmaden til vore overnattende gæster, smørrebrødet ud af huset, mindre middage eller et større antal selskabsmenuer, skal forberedes - så kommer du til at arbejde selvstændig men også i team. Vi værdsætter derfor, at du som kollega er udadvendt, har gå på mod og besidder en god portion humor.

Vi glæder os til at møde dig.

Vore forventninger til dig:

 • At du har erfaring fra lignende job og opgaver. Uddannelse er ikke et krav
 • At du er ansvarsbevidst og tager køkkenarbejdet seriøst
 • At du ikke er bleg for at udføre andre opgaver udenfor køkkenet
 • At du er mødestabil og fleksibel - tager en ekstra tørn, når der er behov for det
 • At du har gå på mod og kan arbejde selvstændigt
 • At du er åben, udadvendt og evner at være en god team player

Det kan du forvente af os:

 • En arbejdsplads hvor vi lægger stor vægt på det gode arbejdsmiljø og hvor trivsel er i top
 • En uformel arbejdsplads, hvor der lyttes og alle tages med på råd
 • Fuldtid eller deltid
 • Løn efter kvalifikationer
 • Forventet ansættelse 1. april eller hurtigst muligt.

Er du interesseret i stillingen, så kontakt Debbie på tlf. 7529 7050. Ring endelig eller kom forbi til en snak over en god kaffe. Du kan også sende en mail til mig på reception@ansagerhotel.dk.

Info om Ansager Hotel og Hyttteby:

Ansager Hotel er et lille hotel med 7 nyrenoverede dobbeltværelser samt 10 familiehytter naturskønt beliggende ved Ansager ådal få hundrede meter fra hotellet.

Ansager Hotel rummer en stor lys sal med plads til 150 personer. Foruden restaurant råder hotellet også over lokaler til mindre selskaber, møder og konferencer.

Den nostalgiske gamle krostue er indrettet til en lounge/bar, der kan benyttes 24/7 ved venlig selvbetjening. Hotellets nye køkkenfaciliteter er særdeles gode.

vist 853 gange