torsdag 6 sep 2012 - Ansager
Bolig: Positive meldinger for det lokale boligmarked
Heidi Hansen
Heidi Hansen
Ejendomsmægler Heidi Hansen siger at flere og flere får øjnene op for kvaliteterne i vort område.

Efter en lang periode med negative udmeldinger fra det finansielle marked, hvor boligkøberne godt nok har haft lysten og behovet for at købe fast ejendom, men gang på gang har måttet gå forgæves til pengeinstitutter og kreditforeninger, er der nu endelig kommet andre aktører på markedet igen.

Aktører, der har ligget i dvale i næsten 4 år her i området - blandt andet på grund af alt den negative snak om udkantsdanmark. Men de har nu fået øjnene op for, at vi rent faktisk er en stor andel af borgere, der er glade for at bo her, at vi har en masse gode arbejdspladser, et væld af fritidsaktiviteter og plads til alle!

Disse aktører stiller sig således ikke til dommere over HVOR køberne ønsker at bosætte sig - blot har de indset, at sammensætningen af den lave rente og huspriserne her gør, at deres pant bliver langt mere værd end i de større byer, hvor huspriserne unægtelig er meget højere og finansieringsrisikoen dermed også er højere udtaler Statsaut. Ejendomsmægler Heidi Hansen indehaver af Din Ejendomsmægler ApS, der dækker Varde, Billund og Ringkøbing-Skjern Kommuner. Hun tilføjer, at hun for nylig har fået kontakt til disse finansielle aktører og alle interesserede er velkommen til at kontakte hende for yderligere oplysninger.

Læs mere her: www.dinejendomsmaegler.dk

vist 1185 gange