tirsdag 28 mar 2023 - Ansager
SAHK: Oprykning til 2. division
Søndag den 26. marts 2023 vil indgå i Skovlund Ansager Håndbold Klubs historie som en helt speciel dag

Klubben fik ikke bare en enkelt oprykning til damernes 2. division efter sejren over Haderslev, men i kraft af oprykning af førsteholdet, gav det også mulighed for at andetholdet som havde vundet deres pulje i Jyllandsserie kunne rykke direkte op i 3. division.

Dette må betegnes som en yderst fornem præstation. En dobbelt oprykning af den kun 3 år gamle håndboldklub, som til næste sæson kan repræsentere det Sydvestjyske område med hele 2 divisionshold.

Den dobbelte oprykning sender virkelig et signal ud til de mange unge håndboldspillere i det vestjyske, der måske har lyst til at prøve kræfter med at spille håndbold på elite- og divisionsplan. Et signal om, at SAHK har noget at byde på, både på det organisatoriske plan og med trænere/holdledere, som er på plads til næste sæson.

Søndag den 2. april kl. 13.30 spiller 3. division damerne turneringens sidste kamp imod Hviding på hjemmebane i Skovlund Ansager hallen.

Vi håber at rigtig mange vil komme i hallen og være med til at hylde og støtte klubbens dygtige håndboldspillere. Efter kampen vil der være en officielt hyldest og fejring af oprykning for de to hold.

Klubben er vært med lidt godt til ganen, øl, vin, sodavand, kaffe & kage til alle klubbens:

- Sponsorere, medlemmer, tilskuere, supportere, forældre mm.

Spillerne og bestyrelsen glæder sig meget til at se jer, og fejre oprykningen sammen med jer.

De bedste hilsner

SAHK

Video fra i søndags:

vist 786 gange