onsdag 22 mar 2023 - Ansager
Job: Ansager Varmeværk søger driftsassistent
Ansager Varmeværk
Ansager Varmeværk Foto: Karsten Madsen
Driftsassistenten vil komme til at indgå i et team bestående af driftsassistenten og varmemesteren.

Du vil selvstændigt og i samarbejde med varmemesteren drive og vedligeholde varmeværkets anlæg, ledningsnet og bygninger.

Dine primære opgaver vil udover at indgå i drift og vedligehold af varmeværket også omfatte kontakt til forbrugere omkring service og rådgivning vedr. fjernvarmeinstallationer.

Du kommer til at indgå i et vagtteam, og må derfor være bosiddende i området omkring Ansager.

Din profil.

Gerne faglært vvs/smed/elektriker/mekaniker eller lign. Skal kunne arbejde selvstændigt, og bevare overblikket i travle situationer. Samt være fleksibel og serviceminded. Er indstillet på løbende at lade dig efteruddanne i takt med de behov, der måtte blive i forhold til de opgaver, der forventeligt vil være under konstant forandring.

Vi tilbyder.

Et job med daglig alsidighed, samt kontakt til forbrugere og leverandører. Det appellerer til en selvstændig og engageret person i et miljø, hvor der er en ligefrem og uformel omgangstone. Stillingen er en 30 timers stilling, som ønskes besat snarest mulig.

Løn.

Der vil blive tilbudt løn efter kvalifikationer – inkl. vagttillæg, pension, mv.

Send skriftlig ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser, certifikater og udtalelser til Ansager Varmeværk senest den 2. april 2023.

Ansager Varmeværk er et flisfyret fjernvarmeværk som blev idriftsat i 2008 og det har p.t. 658 forbrugere tilsluttet.Måtte du have spørgsmål til stillingsindhold m.v. er du velkommen til at kontakte Varmemester Søren Urup på telefon 29 11 77 01 for yderligere information.

Ansøgningen sendes til: info@ansager-fjernvarme.dk

Ansager Varmeværk

vist 970 gange