onsdag 15 feb 2023 - Ansager
Håndboldcamp i Skovlund-Ansager Hallen
Vi er godt igang, og har fået disse dejlige spillere i gang - men vi har vi brug for flere spillere hvis
håndboldsporten skal bestå i området. 
Du kan helt GRATIS og uforpligtende prøve at være med til dette Håndbold event, som foregår helt lokalt i Skovlund Ansager hallen
Vi er godt igang, og har fået disse dejlige spillere i gang - men vi har vi brug for flere spillere hvis håndboldsporten skal bestå i området. Du kan helt GRATIS og uforpligtende prøve at være med til dette Håndbold event, som foregår helt lokalt i Skovlund Ansager hallen Foto: SAHK
For børn i 4-7 klasse fredag den 24. februar kl. 16.30 til lørdag formiddag kl. 9

Vi har næsten alle, ”Gamle som unge og Børn” netop oplevet et Håndbold WM i Tv, og endnu engang viste det sig at Danmark havde verdens bedste håndboldspillere og genvandt verdensmesterskabet for 3. gang i træk.

Med dette flotte resultat håber vi selvfølgelig at det kunne skabe en del interesse for mange børn og unge, om ikke Håndbold-sporten kunne være noget for dem.

Med dette opslag her opfordrer vi forældrene, til at tage en lille snak med deres børn i alderen fra 4. klasse til og med 7. klasse, som i Skovlund og Ansager skole har fået uddelt en lille folder til at tage med hjem omkring arrangementet, om ikke de kunne have lyst til helt GRATIS og uforpligtende at prøve at være med til dette Håndbold event som foregår helt lokalt i Skovlund Ansager hallen.

Det er vigtigt for håndboldsporten at der hele tiden findes nye talenter og spillere som fødekæde til klubbens seniorafdeling, og for at vores lokale håndboldklub fortsat kan tilbyde sporten og være en del af aktivitet udbuddet i vores lokale område.

Håndbold Camp i Skovlund Ansager hallen
fra fredag den 24. februar kl. 16.30
til lørdag formiddag kl. 9

Alle deltagere får:

  • Aftensmad og drikke
  • Frugt
  • Natmad
  • Morgenmad
  • samt masser af boldspil mm.
  • Håndbold-tricks Divisionsdamerne

Senest søndag den 19. februar 2023

Vi håber at mange har lyst til at prøve at deltage - ALT ER GRATIS FOR ALLE DELTAGERE.

De bedste hilsner fra

Skovlund Ansager Håndbold Klub.

Se folder omkring: Håndbold Camp

vist 1244 gange