søndag 1 sep 2013 - Ansager
Så sluttede Mariefestivalen
Regnbyge ved finalen på Mariefestival
Regnbyge ved finalen på Mariefestival Foto: Alice Ravnholt
Det vil vare meget længe, inden vi glemmer, hvad vi har været med til i hele denne herlige weekend.

Så sluttede Mariefestivalen. Og sikken finale! Og sikken et regnvejr! Og tænk, så kan man sidde dér i sit regntøj og fryde sig over, at det er muligt at nyde også denne del af festivalen, selvom regnen silede ned meget af tiden. Vi kunne bare ikke bryde op, før alt var ovre.

For os, der aldrig havde været til festival før, var det en kæmpeoplevelse at være del af noget så stort. De mange tilbud gjorde os i begyndelsen lidt febrilske, for tænk at gå glip af noget. Men så lærte vi, at vi skulle blive siddende under hele koncerten, selvom det måske ikke ved første lyd var vores smag. Når først kunstnerne begyndte at fortælle og spille og optræde, blev vi fanget ind og lærte bare at sidde og lytte og lade os gribe af stemningen.

Der var rigtigt mange højdepunkter i de 3 dages festival. For os blev oplevelsen med Anders Mikkelsen i missionshuset ganske særligt fin. Nå, ja, og så var der Grædstedbro egnskor på plejehjemmet. Og nu synes jeg så, at den ene slags musik var finere end det andet, det blev bare ved og ved. Det vil vare meget længe, inden vi glemmer, hvad vi har været med til i hele denne herlige weekend.

Og så nød vi særligt meget, at der også i hele denne festival var en stemning af hygge og hjertelighed, som vi kender så godt fra Mariehaven. Stor tak til alle der har gjort alt dette for at glæde os.

Hilsen Alice Ravnholt

vist 747 gange