mandag 30 jan 2023 - Ansager
Præmie lotteri fra FDF Ansager
– er i klar?

Så er vi klar, nu årgang 14, til en ny omgang præmie lotteri. Vi er utrolig taknemmelige for, der er så mange der vælger at være med år efter år. TAK!

Vi kommer rundt og fornyer lodderne her i februar måned, og vi håber selvfølgelig alle vil være med i legen/spillet igen. Nogen bliver kontaktet via sms eller messenger - og der er selvfølgelig mulighed for betaling via MobilePay.

Vi får måske enkelte ledige lodder, så hvis du er så uheldig ikke at have noget lod, kan du blive skrevet på besøgslisten. Listen administreres af Inga Matthiesen tlf. 2442 8099.

For 100 kr. er man med, med ét lod i et helt år, fra 1. marts 2023 til 29. februar 2024. Hver måned trækkes 6 præmier. 1x 500 kr., 3x 200 kr. og 2x 100 kr.

Vi yder en udstrakt service for vores præmielotteri medlemmer, - vi checker om de har vundet og vi leverer præmien. Der er ikke noget bedre end at se glade vindere! Trækningerne kan følges måned for måned på vores hjemmeside: www.fdf.dk/ansager under ”lotteri”.

På hjemmesiden kan man også se billeder fra de forskellige FDF aktiviteter og lejre der foregår, - selvfølgelig den helt store renovering der foregår i Hytten lige nu.

Overskuddet fra præmielotteriet går til arbejdet med børn og unge i Ansager FDF.

Vi ses eller skrives ved i februar måned, - og vi glæder os!

Venlig hilsen FDF Ansager

vist 405 gange