onsdag 14 dec 2022 - Ansager
Job: Bogholder søges
Attent søger en bogholder til kontoret i Skovlund

Vi har brug for en holdspiller til vores erhvervsservice. Du kommer til at varetage vores kunders administrative opgaver i forbindelse med:

  • Bogføring og afstemninger
  • Momsopgørelse og indberetning
  • Lønadministration
  • Klargøre regnskaber til revisor
  • Løbende rådgivning af kunder
  • Hjælp og sparring til dine kolleger

Du skal være selvkørende i bogføringsdisciplinerne og gerne have erfaring i afstemning af balance.

Attent Skovlund er en afdeling af Attent Vejle. Vores geografiske område er primært Varde og Billund kommune. Vi er et kontor i rivende udvikling, og derfor søger vi endnu en medarbejder til at styrke vores kompetencer. Udover ovenstående skal du også kunne se dig selv værende med til at skabe et godt arbejdsklima og fællesskab.

Attent er en ambitiøs rådgivningsvirksomhed indenfor revision, jura og GDPR rådgivning, hvor vi skiller os ud fra normen i branchen. Vi er ikke som de andre. Selvfølgelig er kunderne i fokus, men det vigtigste er, at vi har det godt med at gå på arbejde.

Her er mulighed for, at du kan vokse med os, og der er plads til, at du kan udvikle på dine kompetencer og videreuddanne dig gennem kurser, som tilbydes gennem Revisorgruppen Danmark.

Læs mere om stillingen her:

Hjemmeside: Bliv en del af attent eller kontakt Verner Kristensen, på vek@attent.dk eller Camilla Hviid Kikkenborg Nielsen, på ckn@attent.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

vist 837 gange