mandag 21 nov 2022 - Ansager
Oplevelser i Mariehaven også uden musik
Udstillingen i Mariehaven af Johnny Haugaard kan med udbytte ses både i dagslys og når det er mørkt.
Udstillingen i Mariehaven af Johnny Haugaard kan med udbytte ses både i dagslys og når det er mørkt. Foto: Karsten Madsen
Frivillige med blomsterkunstneren Johnny Haugaards i spidsen har med naturens materialer forvandlet Mariehaven til en sand juleoplevelse

Masser af engagerede, arbejdsomme og kreative frivillige har knoklet dag og aften i flere uger for at give alle, der besøger haven, en skøn oplevelse.

- Vi ser hvor meget det motiverer vore egne frivillige at mødes med andre frivillige fra Johnny Haugaards bagland. Det er frivillige, som kommer hertil fra hele landet. Det har været og er fortsat en spændende proces, siger Helge Engelbrecht om forløbet.

- Det koster et mindre beløb i entre at besøge udstillingen, men det holder ikke folk væk. Der er forståelse for, at kunstneren bag udstillingen skal have noget at leve af.

- Vi drømmer om flere udstillinger henover året og er i det hele taget ved godt mod for tiden. Det er ingen hemmelighed at vi har haft en aldeles god sommer, som har gjort at vi langsomt men sikkert får samlet op på efterslæbet ovenpå Corona og andet, slutter Helge Engelbrect.

Udstillingen er åben onsdag-søndag fra kl. 10.00-20.00 indtil den 18. december 2022.

Du kan se mange flere fotos fra udstillingen på comevisit.dk

Karsten Madsen

Billetter kan købes ved indgangen eller på: musikgalleriet.dk

vist 888 gange