tirsdag 15 nov 2022 - Ansager
Invitation til at forme det fremtidige LAG
Invitationen gælder også for alle frivillige ildsjæle i Varde/Fanø kommuner

Som medlem af den nye LAG Fanø-Varde, der blev dannet på den stiftende generalforsamling 30. august, har du nu muligheden for at få indflydelse på foreningens udviklingsstrategi for årene 2023-2027.

Har du lyst til at få indflydelse på retningen for, hvad 13 mio. kr. skal bruges til i lokale udviklingsprojekter på Fanø og i Varde?

Skal LAGen for eksempel fokusere på det gode hverdagsliv, som både fastholder og tiltrække borgere, ELLER er det vigtigste lokal grøn energiomstilling, bæredygtig transport og grøn produktion, ELLER er det stedbunden kvalitetsturisme til glæde for både borgere og turister, ELLER er det de små virksomheder og nye idéer vi har brug for flere af, ELLER er det fællesskabet og nye organiseringsformer, der skal understøtte levedygtige lokalområder. Måske det hele eller noget helt andet?

På mødet får I LAG bestyrelsens bud på en retning og et fokus, og fra Center for Landdistriktsforskning kommer centerleder Egon Noe, der kommenterer på LAG bestyrelsens bud og kommer med faglige refleksioner om tenders for landdistrikter og landsbyers fremtid.

Anden halvdel af aftenen bruger vi til at få jeres kommentarer, perspektiver og nye ideer til den kommende LAG udviklingsstrategi.

Mødet afholdes mandag den 21. november, kl. 19-21 på Varde Rådhus, Bytoften 2, 6800 Varde.

Af hensyn til det praktiske vil vi gerne have din tilmelding senest torsdag den 17. november til undertegnede på lisl@varde.dk

Spred gerne budskabet om mødet – alle er velkomne – og der er mulighed for at melde sig ind i foreningen på mødet.

For at blive medlem, hvilket er ganske gratis, kræver det blot, at man er fyldt 15 år, og enten har fast bopæl i Varde Kommune eller Fanø Kommune, eller repræsenterer en virksomhed, som har adresse i Varde Kommune eller Fanø Kommune.

Vel mødt til en spændende aften.

Med venlig hilsen

Lisbeth Højvang Linding

vist 207 gange