torsdag 10 nov 2022 - Ansager
Hvad gemmer sig bag muren
"Skomagerens Have" er erhvervet af Ansager Byudvikling som her vil skabe en grøn oase for hele byen
"Skomagerens Have" er erhvervet af Ansager Byudvikling som her vil skabe en grøn oase for hele byen Foto: Karsten Madsen
Du kan komme om bag muren lørdag den 19. november fra kl 11-13

Skomagerens Have eller Diemers Have, som den tidligere blev kaldt, har skiftet ejer. Ansager Byudvikling har købt haven med henblik på at skabe et rekreativt område for byen.

Alle er velkomne til at komme og få et kik ind i haven. For at skabe lidt havestemning er der tændt op i grillen og pølser lagt på.

Projektgruppen under Ansager Byudvikling vil gerne, udover at vise haven frem, benytte dagen til at komme i kontakt med de, der kunne tænke sig at hjælpe til med at gøre haven til et yndet fristed i byen. Tanken er, at haven bliver en naturhave med frugttræer og buske. En have der ikke kræver daglig pasning.

For at skabe haven, skal der ryddes op, fældes træer, fjernes faldefærdige skure, nedtages stakit, etableres faste stier til rollatorer, opstilles bænke, opsættes solceller og fremstilles fuglekasser. Der er nok at gå i gang med. Desuden er ideer til havens fremtidige anvendelse kærkomne.

Haven navn

Men hvad skal haven egentlig hedde. Er der et bedre navn end de to nævnte. Navnet må gerne være unikt, bygge på noget lokalt og forbindes med have eller fristed. Tænk over det allerede nu, vi udskriver senere en officiel konkurrence om det bedste navn.

Vi ses i haven bag muren lørdag den 19. november 2022 - alle er velkomne, men du kan risikere at blive spurgt, om du vil hjælpe med :- )

Karsten Madsen

PS. Ansager Borgerforening sponserer pølserne.

vist 1796 gange