onsdag 28 aug 2013 - Ansager
Kommende pælesidder vil ”nyde hvert minut”
Brian Falk
Brian Falk Foto: Privat
Støtteforeningen for Børnehaven Naturligvis er også repræsenteret ved pælesidnings konkurrencen i Ansager den 30/8 til 1/9.

Pælen er venligst sponseret af Hjørnekroen og det er Brian Falk fra Ansager, der skal sidde på den. Brian er politimand i Esbjerg og far til Nikolai i børnehaven. Brian sagde ja til at deltage som pælesidder allerede i januar måned og hans motivation har hele tiden været at hjælpe med at skaffe penge til børnehaven. Om sin taktik siger Brian: "Jeg har tænkt mig at lægge roligt ud og sådan forestiller jeg mig også at slutspurten bliver. Jeg vil nyde hvert minut. For med 4 børn, hvornår får jeg så ellers muligheden for at sidde på min flade og slappe af i 48 timer!"

Støtteforeningens kasserer, Pernille Kristensen forklarer, at "pengene fra sponsorkontrakterne kommer til at gå til børnehavens støtteforening. Støtteforeningen laver forskellige arrangementer for at samle midler til at gøre hverdagen sjovere og bedre for børnene. Det kan f.eks. være til udflugter og nyt legetøj. De senest indsamlede midler skal bruges til at indkøbe en stor rutchebane. Ansøgningen om opsætningen ligger ved Varde kommune, og vi håber på en snarlig godkendelse. Pengene fra pælesidningen vil i samråd med forældre og ansatte i børnehaven blive brugt med det samme, så børnene kan få glæde af dem hurtigst muligt."

Støtteforeningen håber, at der er rigtig mange der vil støtte op om vores pælesidder og møde op på pladsen, så vi kan får ham til at sidde så lang tid som muligt på pælen. Det er vigtigt for vores by, at vi har en god og velfungerende børnehave. Børnene er vores og byens fremtid.

Har du endnu ikke støttet med en kontrakt kan du ringe til Pernille Kristensen på 50737776 eller møde op på pladsen på Egedalen på fredag. Støt f.eks. med et beløb på 5 kr./time. Det bliver maks. 240 kr., hvis Brian sidder alle 48 timer.

vist 802 gange