Kneben sejr til SA HK 3. Division
SAHK arkivfoto fra tidligere kamp
SAHK arkivfoto fra tidligere kamp Foto: Karsten Madsen
Kampen mod Esbjerg IF blev akkurat lige så intens som frygtet

Efter et meget jævnbyrdigt forløb kampen igennem, var vi heldigvis i stand til at trække det længste strå til sidst med en sejr på 26-25

Indledningsvist viste Esbjerg de bedste takter. De var godt forberedt og de viste tænder både i stationære angreb og i forsvaret.

Vi haltede efter det meste af første halvleg, men kunne gå til pause med 14-14.

Der var flere ting, som vi skulle have justeret inden 2 halvleg. Blandt andet skulle vi have minimeret antallet af tekniske fejl, som der generelt var for mange af i dagens kamp.

I angrebet fik vi åbnet mere fra distancen, hvilket blev afgørende for, at vi fik lidt mere momentum i kampen.

Gæsterne fra Esbjerg havde en meget velspillende Nanna Friis på holdet, som scorede 14 gange (8 på straffe).

Men generelt blev forsvaret også bedre i 2 halvleg, som var udslagsgivende for kampen.

Midtvejs i halvlegen fører vi med 4 mål, og har chancen for at lukke kampen. Desværre bliver vi ramt af udvisninger og Esbjerg henter hurtigt 3 mål.

Med 2 min igen, kan vi igen lukke kampen, hvor Mette Knudsen uheldigt må se sit skud prelle af på undersiden af overlæggeren.

Esbjerg scorer i efterfølgende angreb, hvilket åbner kampen. Vi taber bolden med 15 sekunder tilbage, hvilket bringer Esbjerg i angreb for udligning.

Vi fanger deres sidste skud i en parade, og vinder kampen med et enkelt mål mod en svær modstander, der helt sikkert vil blande sig i toppen af tabellen.