søndag 25 sep 2022 - Ansager
Fodbold: Skovlund/Ansager mod Krogager B
Skovlund/Ansager U9 drenge mødte Krogager B på Skovlund Stadion søndag den 25. september 2022 Foto: Karsten Madsen
Søndag 25. september satte Skovlund/Ansager U9 drenge Krogager B stævne på Skovlund Stadion

Efter en hurtig scoring af Krogager skulle Skovlund/Ansager lige sunde sig. Men med flot kombinationsspil blev det hurtigt til 3-1 til SA. Drengene var gode til flytte sig i position for hinanden. Gode driblinger og finter førte 1 halvleg til en 4-2 føring til SA.

2 halvleg startede med en reducering til 4-3. SA kunne mærke presset fra Krogager, men de var opsatte på at vinde. Så med kraft, vilje og beslutsomhed blev det 5-3. Men krogager ville det anderledes og kom på 5-4. Det blev rigtig spændende, næsten for spændende. SA satte alt ind på at få sejren i hus og i de afsluttende minutter blev der scoret yderlig 2 mål så kampen endte 7-4 til Skovlund/Ansager.

Der var ikke mange tilskuer til kampen udover forældre, men de fik til gengæld en fantastisk oplevelse.

For U9 Skovlund/Ansager stillede August, Carl Emil, Daniel, Dominik, Joachim, Jonas, Julius, Kenneth & Patrick op Foto: Karsten Madsen

Morten Ochelka og jeg er træner for U9 drenge Skovlund/Ansager. Vi må bare sige at disse drenge virkelig fortjener at blive rost og anerkendt for deres indsats.

De er vokset gennem sæsonen, hvor vi har haft dem, og vi er ikke færdige endnu.

På holdbilledet er Morten Ochelka desværre fraværende i dag.